Ένοχος ο πρωθυπουργός για τον θάνατο του 15χρονου Ηλία! Αλλά τι τον νοιάζει;

16/9/2021

Στα Μαντέικα της Αρκαδίας έγινε κηδεία, η κηδεία του μικρού Ηλία. Ένοχος ο πρωθυπουργός, αλλά τι τον νοιάζει, δικό του παιδί ήταν;

Μέχρι και σήμερα, προσπαθεί μετά μανίας η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη να πείσει τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Μαζί του και όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Αλλά, για την τραγωδία της οικογένειας Γεωργακόπουλου, στο ορεινό χωριό της Αρκαδίας, φταίει ο πρώτος όλων που έλαβε την απόφαση για εμβολιασμό των παιδιών. Και την εκτέλεση της απόφασης. Εξαιτίας της εκτέλεσης της απόφασης, ο 15χρονος Ηλίας πέθανε. Μετά το εμβόλιο. 

Αυτό είναι γεγονός. Όχι εικασία. Ο σπαραγμός των γονιών είναι γεγονός. Όχι εικασία. 

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του εμβολίου. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το ηλίθιο κύμα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων που έχει ξεσπάσει και κατασπαράσσει τα σωθικά της κοινωνίας μας, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο μικρός Ηλίας έπαψε να ζει, γι΄ αυτό δεν έχει σημασία η φαγωμάρα μας. 

Δεν έχει σημασία η μετά θάνατον ιατροδικαστική εξέταση, που άλλωστε μπορεί να "μαγειρευτεί" προς "όφελος" της δημόσιας υγείας. Γιατί ο μικρός Ηλίας, γερός και δυνατός σαν λιοντάρι όπως κραυγάζουν οι δικοί του, άφησε την στερνή του ανάσα, μετά το εμβόλιο.  

Στα Μαντέικα της Αρκαδίας έγινε κηδεία, η κηδεία ενός παιδιού, του Ηλία, και ένοχος είναι ο πρωθυπουργός. Που δεν είπε λέξη. Που δεν θα πει λέξη. Γιατί, τι τον νοιάζει; Δικό του παιδί ήταν ο Ηλίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου