Για την ρημαγμένη ζωή του 33χρονου πρωταθλητή Γιάννη Νάκου, μετά τον εμβολιασμό του, δεν φέρει κανείς ευθύνη;;


 16/9/2021

Ο 33χρονος Γιάννης Νάκος έκανε το εμβόλιο Pfizer τον Ιούλιο του 2021 για να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο και την δημόσια υγεία. Αθλητής και πρωταθλητής ο Γιάννης, σε άριστη φυσική κατάσταση πριν το εμβόλιο, με πολλά μετάλλια (βλέπε ανωτέρω εικόνα) στην κατοχή του. Πρωταθλητής Ελλάδος στο βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου. Ζωή πειθαρχημένη και με υγιεινή διατροφή. Μέχρι το εμβόλιο. 

Έπειτα, όλα ανατράπηκαν, η ζωή του ρημάχτηκε, ο αθλητισμός έγινε ένα όνειρο, αφού πια δεν μπορεί να γυμναστεί. Μετά το εμβόλιο.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα zougla.gr, σε συνέντευξη που έδωσε στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, την πρώτη εβδομάδα μετά το εμβόλιο, όλα ήταν καλά. Ανώδυνα. Καμία παρενέργεια. Αλλά, από την έβδομη ημέρα μετά τον εμβολιασμό του άρχισαν τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

 Ξαφνικά, έχασε τα πόδια του, λέει ο Γιάννης, είχε βραδυκαρδία και λιποθυμική τάση. Μίλησε αμέσως με τον καρδιολόγο του, ο οποίος πρώτα-πρώτα τον ρώτησε αν είχε εμβολιαστεί. Έκανε εξετάσεις. Οι δύο επόμενες εβδομάδες ήταν για τον Γιάννη Νάκο ζωντανός εφιάλτης, αφού δυσκολευόταν να σηκωθεί από το κρεβάτι και ο οργανισμός του ήταν σε λήθαργο. 

Έχει καταστραφεί η καθημερινότητά του, ο αθλητισμός του, η ζωή του. 

Και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την τραγωδία που βιώνει αυτός ο νέος άνδρας, που εμβολιάστηκε, έχοντας κατά νου τα λόγια του πρωθυπουργού και των επιστημόνων-τηλεπερσόνων, ότι όποιος εμβολιάζεται αναλαμβάνει το μερίδιο του στην προστασία της δημόσιας υγείας. 

Αλλά για την ρημαγμένη ζωή του πρωταθλητή Γιάννη Νάκου, μετά τον εμβολιασμό του, ουδείς φέρει ευθύνη!!!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου