Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος: Διαολεμένοι, ζηλωτές και βλάσφημοι όσοι δεν εμβολιάζονται!


 1/9/2021

Η μανία με την οποία κάποιοι άνθρωποι της εκκλησίας καταδικάζουν τους Έλληνες που δεν αποφασίζουν να εμβολιαστούν είναι χριστιανική και κατανοητή; Πώς μπορεί ένας παπάς να λέει για τους πιστούς ότι είναι διαολεμένοι και βλάσφημοι, επειδή δεν αποφασίζουν να εμβολιαστούν, φοβούμενοι τις παρενέργειες; Δυστυχώς, με μανία μίλησε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος στο κήρυγμά του

στις 29 Αυγούστου, κατά την εορτή της Αποκεφάλισης του Τιμίου Προδρόμου στο εξωκλήσι της Νέας Νικόπολης:

Αφού χαρακτήρισε τους ανεμβολίαστους ως ζηλωτές και βλάσφημους, είπε και τα κάτωθι:"Η Αγία Γραφή μόνο για δυο επαγγέλματα αναφέρεται, τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς. Εγώ τους έχτισα λέει ο Κύριος, γιατί το σώμα σου είναι η κατοικία μου και θέλω να είναι υγιές. Γι΄ αυτό πρέπει να τους υπακούτε. Όταν απορρίπτουν τους γιατρούς, απορρίπτουν το Θεό και τότε ακούνε το διάολο". 

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης δεν λαμβάνει υπόψη του τα λόγια του Κυρίου που μιλούν για αγάπη προς τον πλησίον! Επίσης, δεν λαμβάνει υπόψη και τους γιατρούς που υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια μπορούν να έχουν σοβαρές και επικίνδυνες παρενέργειες. Κανένας γιατρός δεν είναι αυθεντία, ούτε Θεός!

Και, ο Μητροπολίτης δεν λαμβάνει υπόψη του ότι στον τομέα της υγείας δυστυχώς παίζονται πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια, τα οποία ο Κύριος απορρίπτει. Ας μην ξεχνούμε ότι ο Κύριος μπήκε στον Ναό και διέλυσε τα οικονομικά πανηγύρια που εξελίσσονταν στον ιερό χώρο, απόλυτα μακριά από το πνεύμα της χριστιανικής αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου