Δάσκαλοι (;!) από Κοζάνη φέρνουν σε επικοινωνία μικρούς μαθητές με τον Προκόπη Παυλόπουλο, που υπέγραψε την καταδίκη μας!


15/9/2021

Δάσκαλοι (;!) από την Κοζάνη, από την Μακεδονία μας, ζήτησαν από τον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να επικοινωνήσει με τα παιδιά της Ε΄ Τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. 

Δεν ντρέπονται καθόλου;;;

Αυτός ο Παυλόπουλος βιαστικά-βιαστικά, λες και τον κυνηγούσαν αρπακτικά σκυλιά, έβαλε την υπογραφή του στην ψευδο-συμφωνία του Τσίπρα και έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας και την ιστορία της στους σλάβους. 

Γιατί είναι τιμή να μιλήσει αυτός ο Παυλόπουλος με τα παιδιά της Ελλάδας; 

Πάντως, τους έκανε την τιμή και την χάρη και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους μικρούς μαθητές. Και τι είπε ο ανεκδιήγητος; 

Μίλησε για πατρίδα και δημοκρατία, χωρίς να κοκκινίζει. 

"Εμείς οι Έλληνες έχουμε ιδιαίτερο επιτακτικό χρέος να υπερασπιζόμαστε την δημοκρατία. Και γιατί οι ρίζες της κατάγονται από την Αρχαία Ελλάδα... και γιατί όσες φορές καταλύθηκε στην Ελλάδα η δημοκρατία το πληρώσαμε ακριβά..." 

Η δημοκρατία καταλύθηκε επί Τσίπρα και Παυλόπουλο στην Ελλάδα, συνεχίζεται η κατάλυσή της από τον Μητσοτάκη, και κανείς, πραγματικά και τραγικά, κανείς δεν τιμωρήθηκε!!! 

Καλά να πάθουμε, αφού καλούμε τον Παυλόπουλο να μιλήσει για πατρίδα... 

Τα χειρότερα, έπονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου