Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Τραγήματα φάγατε;


 18/9/2021

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στην πατρίδα μας. Δώσατε την λάμψη σας βρε σ΄ αυτήν την ταλαιπωρημένη χώρα! 

Σας ευχαριστούμε που φάγατε σε μας, αδιαμαρτύρητα και απλόχερα και χλιδάτα!

Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Κροατία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Μάλτα, ποιος την χάρη μας, να μαζευτείτε όλοι αντάμα για να μιλήσετε μαζί με την Ελλάδα και τον Μητσοτάκη της για την κλιματική αλλαγή, εν μέσω πανδημίας και εμβολίων και άμισθων πια υπαλλήλων, αυτών βρε που φοβούνται το εμβόλιο και τιμωρούνται με ανεργία. 

Φταίτε τάχα εσείς; Μπα, όχι! Εσείς το καθήκον σας κάνετε! Να προστατεύσετε, θέλετε, τους λαούς, από το κακό, και γι΄ αυτό  υποχρεώνετε τον εμβολιασμό, τις μάσκες και τις αποστάσεις. 

Καθώς όλοι βλέπουμε την εικόνα του φαγοποτιού, ξέρουμε ότι είναι εικονική. Πίσω από αυτήν κρύβεται η κανονική βρε, αυτή που εσείς, από διαφορετικές χώρες και περιβάλλοντα, κάθεστε με αποστάσεις αναμεταξύ σας, δεν σκύβετε ο ένας πάνω στον άλλο, και δεν απολαμβάνετε την χλιδή, αλλά τρώτε το φαγητό των απλοϊκών ανθρώπων που βγήκαν σε διαθεσιμότητα. 

Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο καλοί και καταδεκτικοί μαζί μας. Που κουράζεστε για εμάς και για να σώσετε το κλίμα και δεν οδηγείτε βρε πολυτελέστατα αμάξια και δεν φοράτε πανάκριβα ρούχα και δεν κοιμάστε σε λουξάτα δωμάτια. Αυτά είναι εικονική πραγματικότητα, εσείς ζείτε σαν τους φτωχοποιημένους λαούς σας, το ξέρουμε βρε, μην στεναχωριέστε. 

Σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να απολαύσατε τα τραγήματα (επιδόρπια) που βοηθούν στην χώνεψη και στην καλή υγεία. Γιατί, αν εσείς δεν έχετε υγεία, πώς θα έχουμε εμείς βρε;

Και ελπίζουμε να κοιμηθήκατε αναπαυτικά στα φτωχοκρέβατα των μίζερων δωματίων που σας δώσαμε, γιατί τέτοια σας δώσαμε, κι ας νομίζουν κάποιοι ότι κοιμηθήκατε σε λουξάτα ξενοδοχεία βρε. 

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε βρε και μας δίνετε το πρότυπο ζωής που όλοι πρέπει να ακολουθούμε για να σωθεί ο πλανήτης μας. 

Να μας ξανάρθετε και πάλι θα σας ευχαριστήσουμε για όλα. Γιατί για εμάς είναι αρκετό να είστε καλοφαγωμένοι εσείς βρε!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου