Ο Μίκης θα ήθελε να μιλούν για την τελευταία επαναστατική του πράξη! Και, κάτι λείπει από το φέρετρό του...


8/9/2021

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα ήθελε όλοι να μιλούν για την τελευταία επαναστατική του πράξη! Δυστυχώς, όμως, και οι πολιτικοί και τα μεγαλοκάναλα, μετά μανίας αποσιωπούν αυτήν την πράξη!

Ποια πράξη; Η παρουσία του στην αναπηρική καρέκλα και ο πατριωτικός λόγος του στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στην Αθήνα! Μέσα από την ψυχή του φώναξε ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και ζήτησε από τους πολιτικούς υπεύθυνους να μην υπογράψουν την προδοτική "συμφωνία των Πρεσπών". 

Τραγικώς, οι πολιτικοί που σήμερα στάθηκαν μπροστά στο φέρετρό του, τάχα για να τον τιμήσουν, αυτό που τιμούν είναι μόνο η ψευδο-συμφωνία. 

Ο δε πρωτεργάτης αυτής, ο Τσίπρας, δήλωσε σήμερα, απομακρυνόμενος από το φέρετρο, ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι συνώνυμο της ιστορίας! Της ιστορίας που ο Τσίπρας πρόδωσε!

Φυσικά, τα μεγαλοκάναλα κουβέντα δεν είχαν και δεν έχουν να πουν για την μεγάλη υποκρισία των πολιτικών που παραβρέθηκαν σήμερα στην Μητρόπολη. Ούτε ένας καναλάρχης δεν πιστεύει στην Ελλάδα! Ούτε ένας δεν έχει ως οδηγό στην ζωή του το ελληνικό έθνος!

Εκτός όλων αυτών: Στο φέρετρο έλειπε κάτι. Κάτι σημαντικό. Κάτι που θα γέμιζε τον Μίκη, αν μπορούσε να το δει, με περηφάνια και συγκίνηση. 

Έλειπε το σύμβολο του έθνους, η Ελληνική Σημαία!

Δυστυχώς, αυτοί που έλαβαν τις αποφάσεις για όσα έπρεπε να γίνουν για την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, ανάμεσα σε αυτούς και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, συνειδητά δεν εναπόθεσαν την Σημαία πάνω στο φέρετρο του Μίκη. Κρίμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου