Εθνική κατάντια: Εκστρατεία αποκατάστασης της τιμής του Προκόπη Παυλόπουλου!


18/9/2021

Νέος τίτλος τιμής για τον Παυλόπουλο για την προσφορά του στο έθνος μας!!!

Δεν εξηγείται αλλιώς, γίνεται πανελλαδική προσπάθεια αποκατάστασης της τιμής του Προκόπη Παυλόπουλου μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας!!!

Μέχρι πού θα φτάσει η εθνική μας κατάντια; Πόσο συχνά πια θα βραβεύουμε αυτόν τον Παυλόπουλο που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα και του Ζάεφ;;; Είναι να τρελαίνεται κάθε πατριωτικός νους!!! 

Η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού 200 χρόνων (1821-2021) Ψάρι Μεσσηνίας μαζί με τον Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου απένειμαν εκ μέρους των Ντρέδων στον τέως πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο το Μετάλλιο Τιμής "Μάρκος Ντάρας", για την προσφορά του στην Ελευθερία και στην Δημοκρατία!!!

Φυσικά ο Παυλόπουλος έκανε ομιλία για να τους ευχαριστήσει όλους και μεταξύ άλλων είπε

"Πριν αναφερθώ στην ανεκτίμητη προσφορά των Ντρέδων κατά την Εθνεγερσία του 1821 οφείλω να διευκρινίσω ότι αποδέχομαι την τιμή που μου επιδαψιλεύσατε αποκλειστικώς και μόνον ως υπενθύμιση του δικού μου Χρέους να υπερασπίζομαι, αδιαλείπτως και ανεξαρτήτως αξιωμάτων, την Πατρίδα μας και ιδίως τα Εθνικά μας Θέματα και Δίκαια". 

Παυλόπουλε, εσύ, επιδαψίλευσες, δηλαδή έδωσες χωρίς φειδώ και ντροπή, την ιερή ιστορία και το θεϊκής προελεύσεως όνομα της Μακεδονίας μας στους σλαβοσκοπιανούς, και τολμάς να μιλάς για Χρέος προς την Πατρίδα;;; 

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και να κρύβεσαι!!!

Δυστυχώς και τραγικώς,  δεν τιμωρήθηκες μέχρι σήμερα για το εθνικό έγκλημα κατά της Μακεδονίας μας, το οποίο διέπραξες! Αντιθέτως, απολαμβάνεις μια εκστρατεία αποκατάστασης της τιμής σου! 

Ωστόσο, οι εφήμεροι τίτλοι τιμής που σου αποδίδονται ανελλιπώς μετά την προδοσία, δεν είναι ικανοί να εξαφανίσουν την υπογραφή σου από τον προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου