105.000 Χριστιανοί δολοφονούνται ετησίως: Ποιες χώρες τους καταδιώκουν! Μερικές είναι "σύμμαχοι" της Ελλάδας σήμερα!

Η Αγία Γραφή είναι ένα ψεύτικο βιβλίο που εξαπατά;


4/10/2021

Ο αριθμός των Χριστιανών που δολοφονούνται κάθε χρόνο λόγω της θρησκείας του είναι τρομακτικός, 105.000! Και μυστικός, αφού κανείς δεν μιλά γι΄ αυτές τις δολοφονίες! Πολλές χώρες από αυτές που μισούν την χριστιανική θρησκεία και ζητούν μέσω των διώξεων να την εξαφανίσουν, έχουν γίνει "σύμμαχοι" της Ελλάδος, όπως π.χ. η Αίγυπτος, ή έχουν στείλει απειράριθμους πολίτες τους στην πατρίδα μας, όπως π.χ. από το Πακιστάν.

Μία μελέτη του 2012 του Pew Forum, καταδεικνύει την σκληρή αυτή πραγματικότητα, που στο διάβα του χρόνου έγινε ακόμα σκληρότερη για τους Χριστιανούς! Το μίσος κάποιων χωρών ξεκινά από τις λέξεις που χρησιμοποιούν για τους Χριστιανούς, μίσος που μεταφέρεται στις πράξεις τους! Μέχρι και σήμερα, το έτος 2021!

Για παράδειγμα, το λεξικό της Βόρειας Κορέας στα χριστιανικά λήμματα αναφέρει τα εξής:

Ιησούς: Είδωλο της πίστης αυτής που ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος του Θεού. 

Εκκλησία: Μια οργάνωση που απλώνει δηλητηριώδεις αντικυβερνητικές ιδέες για να αφαιρεθούν τα δικαιώματα του λαού, μεταμφιεζόμενη ως θρησκευτική δραστηριότητα. 

Αγία Γραφή: Ένα βιβλίο που γράφτηκε από την ψεύτικη χριστιανική θρησκεία για να εξαπατήσει. 

Παράδεισος: Ένας ψεύτικος κόσμος που δημιουργήθηκε για να ξεγελάσουν ή να πουν ψέματα ότι ένα άτομο θα ζήσει καλύτερα μετά τον θάνατο.

Πρώτη χώρα στις διώξεις των Χριστιανών είναι η Βόρεια Κορέα. Η δεύτερη θέση ανήκει στην ισλαμική θεοκρατία του Ιράν. Ακολουθούν κράτη όπως η Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Πακιστάν, Αίγυπτος, Κίνα και να μην αφήσουμε απέξω την Τουρκία. (Πληροφορίες από το βιβλίο Ψευδοαριστερά και Μύθοι του Αντώνη Κρούστη,εκδ. Κάδμος).

Εύλογος ο προβληματισμός: Η ανεξέλεγκτη και παράνομη κάθοδος ισλαμιστών στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, μήπως γίνεται πυριτιδαποθήκη που θα εκραγεί και θα κομματιάσει τις ζωές των Χριστιανών που δεν λαμβάνουν καν σοβαρά υπόψη τους τον κίνδυνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου