Η πρόεδρος τον κάλεσε για να του... δείξει το μαξιλάρι με την γάτα της;

 

4/10/2021

Τα αδιανόητα συμβαίνουν και τα ζούμε σε όλη τους την έκταση! Η πρόεδρος Σακελλαραπούλου γιατί τον κάλεσε τον πρόεδρο των Σκοπίων Πενταρόφσκι στην Ελλάδα; Θέλει να του δείξει το μαξιλάρι με την ίδια και την γάτα της;

Όχι βέβαια! Θέλει να του δείξει ότι οι Έλληνες έγιναν άβουλα και άνευρα γατάκια και τους αποδέχονται τους Σκοπιανούς ως "Μακεδόνες" που ζουν στην "Βόρεια Μακεδονία". 

Λίγο έλειψε να τον προσκαλέσει κι ανήμερα της Επετείου του ΟΧΙ των Ελλήνων!!!... 

Αύριο και μεθαύριο θα έχει την τιμή η Σακελλαροπούλου να δείξει στον Πενταρόφσκι την πλήρη υποταγή του ελληνικού πολιτικού συστήματος -που άλλωστε την τοποθέτησε στην προεδρική καρέκλα- στην σλαβική προπαγάνδα, η οποία αποτελεί καρπό των συμφερόντων των σύγχρονων μεγάλων δυνάμεων.  

Καλό είναι να έχει στην άκρη του μυαλού της η πρόεδρος ότι κάθε κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Βέβαια, όχι μόνο η Σακελλαροπούλου, αλλά και ολόκληρη η σάπια ελληνική πολιτική, καθώς και τα ΜΜΕ της, έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν, προδοτικά, στους σλάβους ιστορική υπόσταση  που δεν είναι δική τους! 

Αποκαλούν τα Σκόπια με περισσή λατρεία "Βόρεια Μακεδονία", τους καλούν στην Ελλάδα επισήμως, φροντίζοντας για την αλλοίωση της εθνικής μας συνείδησης. Στο μεταξύ, οι σλάβοι εγκαθιδρύονται παντού στην υφήλιο ως "Μακεδόνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου