Γερμανός λομπίστας επιστήμονας Drosten: Ο εμβολιασμένος να επιδιώκει να κολλήσει κορωνα-ιό! Γιατί;


3/10/2021

Η ομολογία του λομπίστα επιστήμονα Drosten καταδεικνύει τα προηγούμενα ψέματα που υπερασπίζονταν αυτός και οι συνοδοιπόροι του, υπερασπιστές των εμβολίων! 

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Μπορεί να κυκλοφορούν για αρκετό καιρό, ιδιαίτερα όταν χάρη σ΄ αυτά κάποιοι κερδίζουν πολλά λεφτά, αλλά έρχεται η ώρα που ο μαραθώνιος των ψεμάτων τελειώνει!

Ο Christian Drosten, ένας από τους επιστήμονες της γερμανικής ιατρικής ελίτ που μέχρι σήμερα επηρέασε πολύ κόσμο υπέρ των εμβολίων, ομολόγησε στην τελευταία του ραδιοφωνική διαδικτυακή δήλωση ότι η ανοσία κατά του κορωνα-ιού χάρη στα εμβόλια μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν ο εμβολιασμένος κολλήσει ξανά κορωνα-ιό!!! 

Δηλαδή, με σταράτα λόγια: Πρέπει κάποιος να εμβολιαστεί, για να μπορέσει ακολούθως να αρρωστήσει ξανά!!! Γιατί μόνο έτσι αποκτάται η ανοσία που θα τον προστατεύει πραγματικά!!! 

Αν κάποιος αρρωστήσει από κορωνα-ιό, αλλά δεν έχει εμβολιαστεί, δεν είναι αρκετό για ανοσία. Αν κάποιος έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν έχει νοσήσει από κορωνα-ιό, πάλι δεν έχει ανοσία. Όλα όσα έλεγαν μέχρι τώρα οι ιθύνοντες ήταν αδύναμα, καμία εγγύηση για την ανοσία. 

Ενώ: Ένα ρεζερβουάρ ανεμβολίαστων προσφέρει τελικά στους εμβολιασμένους τις αναγκαίες πιθανότητες να κολλήσουν κορωνα-ιό και στην συνέχεια να αποκτήσουν την πολυπόθητη ανοσία. 

Σύμφωνα με τον Christian Drosten, κάθε εμβολιασμένος πρέπει να επιδιώκει να κολλήσει κορωνα-ιό, γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσει ανοσία! (Πληροφορίες από wochenblick.at)

Μήπως τελικά να αφήναμε την φύση να ολοκληρώσει τον κύκλο της πανδημίας; Η ανθρώπινη παρέμβαση μόνο κακό γεννά, και φυσικά εκατομμύρια κέρδη προς όφελος των φαρμακοβιομηχανιών και των μετόχων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου