Μηταράκης: Ίδια τα κοινωνικά προνόμια για τους Έλληνες και για τους αλλοδαπούς, που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας!


21/10/2021

Λαθραία εισελθόντες στην χώρα μας αλλοδαποί, έχουν τα ίδια κοινωνικά προνόμια με τους Έλληνες. 

"Εμείς, ως κυβέρνηση δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μία διαφορετική πολιτική κοινωνικών προνομίων για τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες σε σχέση με τους Έλληνες πολίτες. Το αντίθετο. Προσφέρουμε μία ίση ευκαιρία πρόσβασης στο κοινωνικό κράτος για όλους τους νόμιμα διαμένοντες στη χώρα". 

Αυτά δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στο Olympia Forum II, το οποίο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα Πατρίς. 

Αλλά, Μηταράκη, αυτοί οι αλλοδαποί, που έχουν ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες, μπήκαν παράνομα στην χώρα! Νόμιμοι έγιναν από τους προηγούμενους καθώς και από εσάς! Πολλοί μάλιστα εξ αυτών δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι, στην πραγματικότητα. 

Και πλέον, θα φέρετε κι άλλους, εκείνους που δεν τους θέλει η Γερμανία, και μας δωροδοκεί για να τους επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Και φυσικά, το δέχεστε με μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Με το αζημίωτο, γίνονται όλα!

Και για του λόγου το αληθές, ποια είναι τα κοινωνικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Έλληνες; Ούτε καν την γνώμη μας δεν μπορούμε να εκφράσουμε χωρίς να μας λοιδορήσετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου