Επιστήμονες από Ισραήλ: Δύο μήνες μετά τα εμβόλια, ανεπάρκεια ανοσοπροστασίας! Στην Ελλάδα, θα χορεύουν όλοι μαζί οι εμβολιασμένοι!


 7/10/2021

Η κυβέρνηση σπρώχνει τους εμβολιασμένους να τρώνε, να πίνουν και να χορεύουν όλοι μαζί, μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο καραντίνας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει γιατί εμβολιάστηκαν. Παράλληλα, τιμωρεί ή νουθετεί αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν, ώστε να παραδειγματιστούν από τους εμβολιασμένους. Ωστόσο, αυτή η πολιτική είναι απολύτως λανθασμένη και επικίνδυνη βάσει δύο μελετών που προειδοποιούν για ανεπάρκεια των εμβολίων στην ανοσοπροστασία, μετά από μόλις δύο μήνες!

Δύο μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ και στο Κατάρ διαβεβαιώνουν ότι η ανοσοπροστασία που προσφέρουν τα εμβόλια Pfizer, διαρκεί μόλις δύο μήνες! Έτσι, οι επιστήμονες εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι μπορεί να ξεσπάσει νέο επιδημικό κύμα του κορωνα-ιού! 

Τα αποτελέσματα των μελετών δημοσιεύθηκαν στο New England Journal of Medicine, όπως αναφέρεται στο cnn και στην σελίδα rt france. Τις μελέτες διεξήγαγαν ο Dr Gili Regev Hochay και συνάδελφοι του επιστήμονες από το Sheba medical.

Οι Ισραηλινοί μελέτησαν την πορεία των αντισωμάτων σε 4.800 εργαζόμενους στον χώρο της υγείας. Τα αντισώματα μειώνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό, μετά και από τις δύο δόσεις του εμβολίου, ιδιαίτερα στους άνδρες πάνω από 65 χρονών και στους ανοσοκατασταλμένους. Στα ίδια συμπεράσματα καταλήγουν οι επιστήμονες και για το Κατάρ. 

Στην χώρα μας, βέβαια, έχουν έτοιμο το επιχείρημα για το πιθανό νέο κύμα κορωνα-ιού: Θα φταίνε όσοι δεν εμβολιάστηκαν, δηλαδή ο αποδιοπομπαίος τράγος!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου