Μπέττυ Χαρλαύτη τραγούδησε Θεοδωράκη στην Κωνσταντινούπολη: Η μουσική ακυρώνει τον πόλεμο!...



21/10/2021

Η μουσική ακυρώνει τον πόλεμο; Εξημερώνει τον εχθρό; Ή όποιος αυτά λέει, ζει μέσα σε ένα ουτοπικό ή του συμφέροντος σύννεφο;

Η Μπέττυ Χαρλαύτη τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στην Κωνσταντινούπολη και το μήνυμά της προς όλους μας είναι ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος

και συγκεκριμένα η μουσική και οι φιλίες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων καλλιτεχνών, καθιστούν δυνατή την ελληνοτουρκική φιλία και την αποφυγή πολέμου!

Στην παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό open σήμερα το πρωί δήλωσε καταχαρούμενη για την συναυλία στην Κωνσταντινούπολη. Το γεγονός ότι την αποδέχθηκε με χειροκροτήματα το κοινό, σημαίνει γι΄ αυτήν ότι εξαλείφεται ο κίνδυνος του πολέμου. 

Μέγα λάθος. Έχουμε Κατοχή στην Κύπρο μας. Δεν έφυγαν οι Τούρκοι στρατιώτες ούτε θα φύγουν από το νησί μας, επειδή είχε φιλία ο Θεοδωράκης με Τούρκο καλλιτέχνη ούτε επειδή η Μπέττυ τραγούδησε για τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη. 

Η Αγία Σοφία μας έγινε τζαμί, και καθόλου δεν την βοήθησαν οι διάφορες ελληνο-τουρκικές "φιλίες" που αναπτύχθηκαν τα τελευταία πάμπολλα χρόνια. Το γεγονός ότι τραγούδησε η Μπέττυ στην Κωνσταντινούπολη δεν αναιρεί το άλλο γεγονός ότι ο Ιμάμης λέει το Κοράνι του μέσα στην Αγία Σοφία μας, που είναι Ορθόδοξος Ναός και σύμβολο του Ελληνισμού. 

Μάλλον παρασύρθηκε από τα χειροκροτήματα η Μπέττυ ή δεν διάβασε ιστορία ή δεν άκουσε για τις σφαγές των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, για τις οποίες σφαγές οι Τούρκοι είναι περήφανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου