Η ώρα του Τζιτζικώστα: Θα αλλάξει τις πινακίδες σε "Βόρεια Μακεδονία" όπως απαιτεί ο Πενταρόφσκι;

6/10/2021

Ναι, είναι η ώρα του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα! Θα αλλάξει τις πινακίδες στην Μακεδονία μας σε "Βόρεια Μακεδονία" όπως απαίτησε ο Σκοπιανός πρόεδρος Πενταρόφσκι που μάς ήρθε εδώ μετά από πρόσκληση της προέδρου Σακελλαροπούλου; 

Τόσο ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης όσο και η πρόεδρος Σακελλαροπούλου από χθες άλλο δεν κάνουν παρά να ντροπιάζουν κατάφωρα την Μακεδονία, την Ελλάδα, το έθνος μας. 

Τα δίνουν όλα στους Σκοπιανούς, και είναι τρις-ευτυχισμένοι! Βέβαια, ο Πενταρόφσκι αποκάλυψε και την απαίτησή του να αλλάξουν οι πινακίδες που γράφουν "προς Σκόπια"  ή "προς ΠΓΔΜ" και να γίνουν "προς Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας". 

"Όσον αφορά τις πινακίδες που φέρουν το παλιό όνομα της χώρας μας, έλαβα διαβεβαιώσεις πως θ΄ αλλάξουν και πως είναι αρμοδιότητα των δήμων στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας, πριν από τα σύνορα", είπε ο σλάβος. 

Και προσέξτε, δεν είπε στην Μακεδονία, αλλά τόνισε το βόρειο τμήμα της Ελλάδας!!!

Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου τον διαβεβαίωσαν ότι οι πινακίδες θ΄ αλλάξουν. 

Σε λίγο, Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου θα αναγνωρίσουν και "μακεδονική μειονότητα"  στην Μακεδονία μας, γιατί ο Πενταρόφσκι πολύ πρόσφατα δήλωσε ότι τέτοια μειονότητα υπάρχει στο "βόρειο τμήμα της Ελλάδας". 

Ναι, είναι η ώρα του περιφερειάρχη Τζιτζικώστα που στις τελευταίες εκλογές συγκέντρωσε συντριπτική πλειοψηφία ψήφων, γιατί υπερασπιζόταν την Μακεδονία μας και είχε ορκιστεί ότι όσο είναι αυτός περιφερειάρχης, οι πινακίδες δεν θα γράφουν ποτέ "Βόρεια Μακεδονία". 

Θα κρατήσει τον όρκο του; Ή όπως συνηθίζεται στην σάπια δημοκρατική μας πραγματικότητα, θα γεμίζει τους δρόμους με "Βόρεια Μακεδονία"; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου