Τι θα συμβεί στην Μυρτώ μου, αν φύγω πρώτη; Η μάνα που ραγίζει τις καρδιές μας!


5/10/2021

Ανατριχίλα προκαλεί στην ψυχή και στην λογική μας και τις καρδιές μας ραγίζει, η μάνα της Μυρτούς, κ. Μ. Κοτρώτσου, μιλώντας για το κοριτσάκι της και για τον Γολγοθά που ανεβαίνουν μαζί, κόρη και μάνα! 

Κοντεύουν δέκα χρόνια από την επάρατη ημέρα που ο Πακιστανός λαθρομετανάστης βίασε τα νιάτα και δολοφόνησε την υγεία της Ελληνοπούλας μας στην Πάρο. Έκτοτε, η ελληνική πολιτεία δεν έπραξε τα αυτονόητα για το κορίτσι, και δεν βοήθησε οικονομικά την άμοιρη μάνα. 

Σήμερα, η μάνα μίλησε στο ανατρεπτικό δελτίο στην τηλεόραση alert και μας συγκλόνισε. 

Νοιώθω κατώτερη ως Ελληνίδα. Αν είχε χτυπήσει Έλληνας ένα προσφυγόπουλο, το κράτος, ΜΚΟ και διάφορες συλλογικότητες θα το είχαν βοηθήσει. Θα είχαν κάψει και την Αθήνα. Θα γινόταν χαμός παντού. 

Η Μυρτώ είναι Ελληνοπούλα, και όλοι αυτοί κάνουν ότι δεν υπάρχει! 

Η πολιτεία λέει σ΄ αυτή την μάνα ότι δεν έχει καμία ευθύνη, και δεν την βοηθά. Αν μπορούσα, θα έπαιρνα το παιδί μου και θα πήγαινα σε άλλη χώρα, λέει με ραγισμένη φωνή η μάνα. Ποια χώρα όμως θα με δεχθεί με την Μυρτώ; 

Στο σημείο όμως που λυγίζει κάποιος που ακούει αυτή την μάνα, είναι όταν λέει: Κάθε γονιός θέλει να πεθαίνει πρώτος. Το παιδί του είναι πολύ πιο μικρό και πρέπει να φεύγει τελευταίο. Όμως, τι θα απογίνει η Μυρτώ μου, αν κάτι μου συμβεί και φύγω πρώτη; 

Αυτή η μάνα φοβάται από μέρα σε μέρα τι θα συμβεί, αν θα έχει χρήματα να πληρώσει για την ιατρική φροντίδα της μικρούλας της, αν θα ζει η ίδια για να προστατεύσει την Μυρτώ της!

Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες δεν θα εγκαταλείψουμε την Μυρτώ, ακόμα κι αν το κράτος παραμείνει ανύπαρκτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου