Μετά το εμβόλιο, η γιατρός Hertz καταγγέλλει φρικτές παρενέργειες: Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, η απάντηση των ιατρικών αρχών!

1/10/2021

Η γιατρός Danice Hertz ζει μια κόλαση μετά τον εμβολιασμό της. Η θέση των επίσημων ιατρικών αρχών: Έχετε σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό σας; Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ίσως αργότερα. 

Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσαν οι υγειονομικές υπηρεσίες της Αμερικής στην 64χρονη γαστρεντερολόγο Danice Hertz που εμβολιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2020 με Pfizer, με την πρώτη δόση. Έκτοτε, αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, έχει καταρρεύσει το νευρολογικό της σύστημα και βιώνει καθημερινά φρικτές παρενέργειες. Στην πραγματικότητα, το σώμα της έχει γίνει "ανίκανο". 

Φυσικά, δεν έκανε την δεύτερη δόση και αν μπορούσε, όπως ομολογεί η ίδια, και γύριζε πίσω τον χρόνο, δεν θα έκανε ούτε την πρώτη δόση εμβολίου. 

Κάποιες από τις φρικτές παρενέργειες που βιώνει είναι σοβαρή παραισθησία στο πρόσωπο και στην γλώσσα, στο θωρακικό τοίχωμα, στο τριχωτό της κεφαλής, στα άκρα της, έχει τρέμουλο, ανισορροπία, πονοκεφάλους κ.ά..

Αναζητώντας λύσεις γι΄ αυτά τα προβλήματα υγείας, η γαστρεντερολόγος Hertz απευθύνθηκε σε επίσημες ιατρικές αρχές της χώρας της, όπως National Institutes of Health (NIH), US Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control and Prevention (CDC) κ.λπ. 

Οι απαντήσεις που έλαβε είναι άκρως αποθαρρυντικές. Δεν μπορούν να την βοηθήσουν, ούτε αυτήν ούτε πολλούς άλλους εμβολιασμένους που βιώνουν παρόμοιες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους. Ιατρικώς, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτές τις παρενέργειες. Ακόμα. Όταν θα μπορούν, θα επικοινωνήσουν και με την γιατρό Hertz και με τους υπόλοιπους. (Πηγή:childrenshealthdefense.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου