Διευθυντής κλινικής αυτοκτόνησε, γιατί δεν ήθελε να συμβάλλει στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με τα κορωνα-εμβόλια


14/11/2021

Τα μόνιμα ψέματα και οι απάτες για τα θεωρητικώς ακίνδυνα εμβόλια τον οδήγησαν σε μεγάλο αδιέξοδο. 

Ο διευθυντής της γερμανικής κλινικής στο Κέμνιτζ φέρεται ότι αυτοκτόνησε εξαιτίας των ψεμάτων για τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού. 

Πρόκειται για τον Δρ. Thomas Jendges που πήδηξε στον θάνατο από την ταράτσα της κλινικής στην οποία ήταν διευθυντής. Στο γράμμα που άφησε, εξηγώντας τους λόγους της αυτοκτονίας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κορωνα-ιό και στα ψέματα και στις απάτες για τα κατά τα φαινόμενα ακίνδυνα εμβόλια. Δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση. 

Λίγο πριν αυτοκτονήσει έγραψε ένα γράμμα και απαίτησε την δημοσιοποίησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στο γράμμα ότι οι κυβερνήσεις των γερμανικών κρατιδίων δεν σταματούν να ψεύδονται και να δίνουν λανθασμένες πληροφορίες στον κόσμο. Εξαπατούν και κοροϊδεύουν τους ασθενείς και τους εμβολιασμένους, όσον αφορά τα "ακίνδυνα" εμβόλια. Αυτή η κατάσταση, ανέφερε στο γράμμα του ο γιατρός, τον "έπνιγε" και τον είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο. 

Ο γιατρός καταδίκαζε τα εμβόλια για τον κορωνα-ιό, που γίνονται στον λαό, τονίζοντας ότι είναι πειραματικά και περιέχουν επικίνδυνες ουσίες. Πρόκειται για βιολογικό πόλεμο. Φέρεται ότι έγραψε στην επιστολή του ο Thomas Jendges πως διενεργείται γενοκτονία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Ο δήμαρχος τον απείλησε ότι, αν δεν ακολουθήσει την κυβερνητική πολιτική για τα εμβόλια και δεν εμβολιάζει τους ασθενείς του, θα απολυθεί από την εργασία του. Έτσι ο γιατρός που δεν ήθελε να φέρει καμία ευθύνη για την εγκληματική δράση της ομοσπονδιακής γερμανικής κυβέρνησης αλλά και του δήμου που ανήκε, βρέθηκε να αντιμετωπίζει τρομερό αδιέξοδο. 

Η μοναδική λύση που θεώρησε σωστή, ώστε να στείλει κι ένα μήνυμα στους ανθρώπους, ήταν η αυτοκτονία του.

Όλα τα παραπάνω είναι μικρά αποσπάσματα από το γράμμα του Δρ Thomas Jendges. Ολόκληρο το γράμμα του δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί, παρόλο που αυτό ζήτησε πριν αυτοκτονήσει. 

Ο σοσιαλιστής δήμαρχος του Κέμνιτζ Sven Schulze είναι αυτός που δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση του γράμματος. Έχουν ήδη γίνει πολλές ομάδες στην Γερμανία που απαιτούν από τον δήμαρχο να σεβαστεί την τελευταία επιθυμία του γιατρού και να φέρει στο φως ολόκληρο το περιεχόμενο του γράμματός του. (Πηγή: freiewelt.net)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου