Εξοργιστικός Παυλόπουλος: Ποια λύση εκκλησιαστικής φύσεως προτείνει για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι ώστε να τρυπηθούν επιτέλους!


 2/11/2021

Ο Παυλόπουλος και οι συνεργάτες του στην σημερινή πρωινή εκπομπή τους στο open προτείνουν την λύση εκκλησιαστικής φύσεως που θεωρούν ως πιο πρόσφορη, ώστε οι ανεμβολίαστοι να πειστούν επιτέλους και να τρυπηθούν. Ποια είναι η λύση;

Να αναλάβουν την εκστρατεία πειθούς περί των εμβολιασμών οι ιερείς. Όχι μόνο ο αρχιεπίσκοπος, όχι μόνο οι μητροπολίτες, αλλά όλοι οι ιερείς, σε κάθε ενορία, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, να βομβαρδίζουν τους πιστούς με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να σωθούμε. Και να μην αφήνουνε κανέναν ανεμβολίαστο να μπαίνει στην εκκλησία τους. 

Πηγαίνοντας ακόμα παραπέρα το εξοργιστικό σκεπτικό τους, δήλωσαν, ο Παυλόπουλος και οι συνεργάτες του, ότι δεν αρκεί η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου που απεφάνθη υπέρ των εμβολίων, πρέπει ο αρχιεπίσκοπος να αναλάβει ενεργότερη δράση. 

Ο δε Σαραντάκος πρόσθεσε με το ανάλογο σοβαρό του ύφος ότι και ο φόβος πρέπει να έχει μια λογική βάση!

Αν ο άνθρωπος κατάφερνε να δαμάσει τους φόβους του, δύο κύριοι και μία κυρία της εκπομπής, τότε θα υψωνόταν πάνω από τον αδύναμο εαυτό του και θα μεγαλουργούσε. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν καταφέρνουμε να παλέψουμε αποτελεσματικά τους φόβους μας κι έτσι αναγκαζόμαστε να υπομένουμε το κάθε πολιτικο-κοινωνικό σύστημα που μας καταπίνει λαίμαργα. 

Αν εσείς βρείτε την μέθοδο εκλογίκευσης του φόβου και τον νικήσετε, να μας στείλετε μήνυμα, να σωθούμε κι εμείς από τους φόβους μας!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου