Αυστρία: Θλιβερή μοίρα για ένα 2χρονο αγοράκι που πέθανε αβοήθητο μέσα στην παγωνιά

                                                                                        (dpa)

24/12/2021

Τραγικά Χριστούγεννα γι΄ αυτή την οικογένεια: Αβοήθητο πέθανε ένα αγοράκι στην Αυστρία μέσα στην παγωνιά. Πού ήταν οι γονείς του;

 Ένα αγοράκι μόλις 2 χρονών στην Αυστρία, βγήκε από το σπίτι με τις πιτζάμες του μέσα στην νύχτα, ψάχνοντας τους γονείς του. Και χάθηκε. Πάγωσε και πέθανε. 

Το τραγικό γεγονός συνέβη στις 23 Δεκεμβρίου στην περιοχή Vorderweissenbach, κοντά στα σύνορα με την Τσεχία.

 Το κρύο ήταν αβάσταχτο, -10 βαθμοί Κελσίου.

 Προφανώς δεν λειτούργησε η κάμερα ενδοεπικοινωνίας που είχαν βάλει οι γονείς του μωρού στο δωμάτιο του. Οι γονείς εκείνη την νύχτα δεν βρίσκονταν στο σπίτι τους, παρά είχαν πάει στο σπίτι των γειτόνων τους, παίρνοντας  μαζί τους και την κάμερα. Δυστυχώς, αυτή δεν λειτούργησε. 

Οι γονείς δεν είχαν κλειδώσει την εξώπορτα.

 Τα ξημερώματα, περίπου 5 η ώρα, ήταν όταν οι γονείς συνειδητοποίησαν πως ο μικρός δεν βρισκόταν στο κρεβατάκι του. Άρχισαν να τον ψάχνουν. Αλλά για το μικρό αγόρι ήταν πλέον πολύ αργά. Όπως φαίνεται, μέσα στο σκοτάδι έχασε τον προσανατολισμό του και έτσι το βρήκαν παγωμένο μπροστά σε ένα γκαράζ.

 Κάθε προσπάθεια επαναφοράς στην ζωή του παγωμένου μωρού απέτυχε. 

Ο 31χρονος πατέρας και η 27χρονη έγκυος μητέρα του παιδιού βρίσκονται σε ψυχολογική υποστήριξη, ωστόσο δεν αποκλείεται η εισαγγελία να προβεί σε έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια. (Πληροφορίες από Kurier, Krone).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου