Δένδια, το 2022 για να είναι ευτυχισμένος ο λαός, πρέπει να κοιτάξεις πρώτα στον καθρέφτη σου και να ντραπείς!

 

 31/12/2021

Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας είναι πολύ υπερήφανος για το έργο του ιδίου και της κυβέρνησής του, και περηφανεύεται γιατί αυτοί, λέει, μεγάλωσαν την Ελλάδα!

Εμείς, πάλι, όχι μόνο περήφανοι δεν είμαστε για εσάς, αλλά βαθιά ντρεπόμαστε, γιατί ρεζιλεύετε την ελληνική ιστορία. Απόδειξη είναι αυτή η φωτογραφία:

Πώς εύχεσαι Δένδια ευτυχισμένο το 2022 στους Έλληνες, όταν έχετε, εσύ και η κυβέρνησή σου, προσβάλλει κατάφωρα την εθνική μας ιστορία;

Εσύ και ο φίλος σου ο Πενταρόφσκι τι κοινό έχετε; Αυτός κλέβει την ιστορία της Μακεδονίας και μας φτύνει κατάμουτρα (ούτε η μάσκα δεν εμποδίζει τα σάλια του) κι εσύ λες ευχαριστώ, πάρτε ό,τι μπορείτε από την Μακεδονία, φίλοι είμαστε, οι τσέπες μας κάπου τέμνονται στο σήμερα και στο αύριο... 

Το 2022 για να είναι ευτυχισμένο, Δένδια, πρέπει να ακυρώσετε την ψευδοσυμφωνία του Κοτζιά και να τον στείλετε να δικαστεί. 

Κοιτάξτε και λίγο στον καθρέφτη σας, μήπως και ντραπείτε για τα αίσχη που σήμερα γίνονται και αύριο θα τα πληρώσει το έθνος μας που επί των ημερών σας βρίσκεται σε σμίκρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου