Ο συγγραφέας Χωμενίδης ειρωνεύεται τον νεκρό Τράγκα: Τέτοιο ξεφτέρι, τέτοιο γατόνι!


 28/12/2021

Πώς να απαντήσει ο νεκρός στην ειρωνεία σου;

Ο Χωμενίδης ο συγγραφέας ειρωνεύεται τον νεκρό Τράγκα, κι αυτό είναι προοδευτκό τώρα; 

Σε άρθρο του με τίτλο "Στα στερνά του 2021", στο οποίο υπερασπίζεται με όμορφα τοποθετημένες τις λέξεις του τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού, γράφει επίσης:

"Το έχω πει και θα το ξαναπώ πολλάκις. Οι κυβερνήσεις διεθνώς διέπραξαν σφάλμα ασυγχώρητο κάνοντας τους εμβολιασμούς προαιρετικούς. Μετακυλίοντας στις κοινωνίες και στον καθένα μας ξεχωριστά την ευθύνη να κρίνει και να αποφασίσει. Σάμπως διαθέτει ο μέσος πολίτης την ιατρική γνώση για να εμπιστευθεί ή όχι τα mrna είτε τα συμβατικότερα σκευάσματα! Έτσι ξεπήδησαν οι μετά Χριστόν προφήτες, οι θεομπαίχτες δικηγόροι και τραγουδιστές, οι δοκησίσοφοι μητροπολίτες με τα εμπρηστικά κηρύγματα και τα αυτοκτονικά κινήματα. Κι έπρεπε να περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι και το μισό φθινόπωρο, να πάρουν κόσμο και κοσμάκη στον λαιμό τους, ώσπου να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι όπου δεν πέφτει λόγος, πέφτει πρόστιμο. Και να αναθερμάνει με το άγριο τις εμβολιαστικές ροές.

(Η τραγική περίπτωση του Γιώργου Τράγκα παρουσιάζει όλως ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τη μαρτυρία και του γιατρού του, έπεσε ο άνθρωπος -τέτοιο ξεφτέρι, τέτοιο γατόνι!- θύμα τού εαυτού του. Πίστεψε ο ίδιος τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς του. Και χάθηκε άδικα των αδικών...). Αυτά κι άλλα παρόμοια τα έγραψε στο capital.

 Αφού χλεύασε την Παναγία, σειρά είχε ένας νεκρός. 

Α ρε Χωμενίδη, επειδή έχεις αναγνωρισιμότητα μέσα σε ένα αναξιοκρατικό σύστημα, θαρρείς πώς μπορείς να λοιδορείς τους ανθρώπους που δεν έχουν ίδια άποψη με σένα. Καημένε συγγραφέα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου