Αυστρία: Αστυνομικοί κατεβαίνουν μαζί με τον κόσμο στους δρόμους, για να επανέλθει η κοινωνική ειρήνη!

                                                                                                                        (Εικόνα:Screenshot)

3/12/2021

Δεν αντέχεται άλλο η παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου ούτε ο κοινωνικός διαχωρισμός! Γι΄ αυτό η αστυνομία κατεβαίνει στην αυριανή διαμαρτυρία, μαζί με τους πολίτες, στους δρόμους!

Η αστυνομία, με την ανωτέρω αφίσα, γνωστοποιεί ότι θα συμπορευτεί μαζί με τον λαό στην μεγάλη διαμαρτυρία αύριο, στην Βιέννη, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επέβαλε η αυστριακή κυβέρνηση.

Στην αφίσα γράφει: Να είσαι εκεί, 4.12.2021, Βιέννη. Φτάνει  πια! Αρκετά! Είμαστε μαζί σας. Ο αστυνομικός μαζί με τον πολίτη στον αγώνα για την υπεράσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Οι αστυνομικοί σε επιστολή τους προς την κυβέρνηση, ζητούν από τα μέλη της να επαναπροσδιορίσουν τις αποφάσεις τους, να τις ξανασκεφτούν, να μην επιβάλλουν τελικά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έτσι ώστε να επανέλθει η ειρήνη στην κοινωνία, να σταματήσει επιτέλους ο διαχωρισμός των ανθρώπων. 

Η κυβέρνηση, τονίζεται στην επιστολή τους, οφείλει να επιστρέψει στους πολίτες το δικαίωμα να αποφασίζουν μόνοι τους για την υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου