Βίντεο με Dr Harvey Risch από το διάσημο πανεπιστήμιο Yale: Η πανδημία κορωνα-ιού είναι πανδημία φόβου! Οι νέοι δεν κινδυνεύουν!


9/12/2021

Είναι η πανδημία του φόβου και όχι η πανδημία του κορωνα-ιού! Υποστηρίζει δημοσίως ο Dr Harvey Risch που είναι καθηγητής λοιμωξιολόγος στο πανεπιστήμιο Yale και έχει δημοσιεύσει

περισσότερες από 300 εργασίες που χαίρουν μεγάλης εκτιμήσεως από τον επιστημονικό κόσμο. 

Κατά την γνώμη του Αμερικανού επιστήμονα, η "πανδημία" Covid-19  είχε έγκαιρα διαγνωστεί και οι επιστήμονες ήξεραν τι έπρεπε να γίνει. Νέοι, υγιείς άνθρωποι δεν κινδύνευαν καθόλου, ο κίνδυνος υπήρχε μόνο για τους ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα. Αυτό, το ήξεραν από πολύ νωρίς οι επιστήμονες.

Αλλά, προτίμησαν να σπείρουν τον φόβο σε όλους τους ανθρώπους. Φόβισαν ακόμα κι εκείνους που δεν έπρεπε να φοβηθούν, αφού δεν κινδύνευαν. 

Ο Dr Harvey Risch υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια πανδημία του φόβου. Ενός φόβου που έχει κυριεύσει όλους τους ανθρώπους, ενώ είναι σχετικά λίγοι οι άνθρωποι που μολύνθηκαν από τον κορωνα-ιό. 

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το γεγονός ότι την άνοιξη του 2020 κάποιοι παρουσίασαν στους ανθρώπους μια πολύ χειρότερη εικόνα του κορωνα-ιού με την πιο "σκοτεινή μορφή του", σε σχέση με την πραγματική διάσταση του προβλήματος. 

Και, όπως τονίζει ο Dr Harvey Risch, πρέπει να μιλούμε πια για μια επιδημία Covid-19 και οι ασθενείς μπορούν να θεραπευτούν με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη. Έχει ήδη δοθεί υδροξυχλωροκίνη σε περισσότερους από 150.000 ασθενείς και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. (Πηγή:report24news)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου