Λοιμωξιολόγος Dr Perronne: Οι μεταλλάξεις γίνονται ακίνδυνες, η Omicron είναι γριπούλα!

5/12/2021

Ο γνωστός λοιμωξιολόγος Dr Perronne δεν μασάει τα λόγια του. Οι μεταλλάξεις του κορωνα-ιού γίνονται όλο και πιο ακίνδυνες, και η Omicron είναι μία γριπούλα!

"Μπορεί τα ΜΜΕ να με παρουσιάζουν ως τσαρλατάνο και συνωμοσιολόγο.

Ωστόσο, όσα λέω τα στηρίζω σε επιστημονικές πηγές" δηλώνει ο επιστήμονας, που δεν πτοείται από την επίθεση εναντίον του από την πολιτική και συστημική επιστημονική κοινότητα. 

-Η μετάλλαξη Omicron δεν είναι επικίνδυνη. Είναι γριπούλα. Δεν χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη. Ενώ τα επίσημα στοιχεία που μας παρουσιάζονται είναι διογκωμένα! Οι άνθρωποι μπορεί να πεθαίνουν από άλλες αιτίες/ασθένειες, κι όλοι οι θάνατοι να καταλογίζονται στον κορωνα-ιό, από την στιγμή που κάποιος ασθενής έχει θετικό τεστ. 

-Δεν υπάρχει εμβόλιο κατά του κορωνα-ιού/Covid 19, αλλά υπάρχουν θεραπείες!

Ο "εμβολιασμός" δεν εμποδίζει την διασπορά, την ασθένεια και τον θάνατο. Τα προϊόντα mRNA είναι γενετικές θεραπείες και όχι εμβόλια. Βρίσκονται σε πειραματική φάση (φάση 3). Και θα χρειαστεί να φθάσουν μέχρι την φάση 4, τέλη του 2022.

Αυτές είναι κάποιες από τις πρόσφατες δηλώσεις του Dr Perronne (Πηγή: lemediaen442.fr)

Ο λοιμωξιολόγος Perronne υποστηρίζει ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η πανδημία είναι η απομόνωση των ασθενών και η χορήγηση κατάλληλης θεραπείας. Επίσης καταδικάζει τις μάσκες, ιδιαίτερα μάλιστα την χρήση τους στα μικρά παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου