Τραγικό: 13χρονο εμβολιασμένο αγόρι πέθανε από "ανεξήγητο έμφραγμα"


9/1/2022

Είναι τραγικό να χάνουν την ζωή τους μικρά παιδιά, ανεξαρτήτως αιτίας. Στην προκειμένη περίπτωση, το 13χρονο αγόρι πέθανε από "ανεξήγητο" έμφραγμα. Τι συνέβη; 

Σύμφωνα με πληροφορίες που η οικογένεια του παιδιού δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 13χρονος από το New Jersey πέθανε στις 4 Ιανουαρίου 2022, ξαφνικά, από έμφραγμα, επτά μόνο μήνες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνα-ιού/Covid 19.

Σε μία ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα του παιδιού Jennifer O'Drain, στις 6 Ιουνίου, είχε ανεβάσει την ανωτέρω φωτογραφία, όπου ο μικρός της γιος φαίνεται χαρούμενος που εμβολιάστηκε. Αυτή η ανάρτηση έχει ήδη σβηστεί. 

Επτά μήνες αργότερα, ο πατέρας του αγοριού Trent έγραφε στο Facebook ότι ο γιος του υπέστη την Πρωτοχρονιά ένα "ανεξήγητο" έμφραγμα, κι ενώ έπαιζε με τους φίλους του. Ενημέρωνε ότι το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Φιλαδέλφεια, σε κρίσιμη κατάσταση, ζητώντας από όλους να προσευχηθούν για τον μικρό του γιο. Λίγες ημέρες μετά, το παιδί πέθανε. Και αυτή η ανάρτηση έχει σβηστεί. 

Το παιδί ήταν υγιέστατο και δραστήριο, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. (Πηγή: TRAGIC:DOUBLE-VAXXED 13-YEAR-OLD DIES FROM "UNEXPLAINED CARDIAC ARREST" & uncutnewss.ch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου