Νέος Σκοπιανός πρωθυπουργός Κοβάτσεφσκι: Δεν διαπραγματεύομαι την "μακεδονική" ταυτότητα με κανέναν!


 17/1/2022

 Η κλοπή της μακεδονικής ιστορίας συνεχίζεται ανεμπόδιστα: Ο Σκοπιανός Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι, σοσιαλδημοκράτης και πρωθυπουργός πλέον των Σκοπίων, δήλωσε πρόσφατα δημοσίως ότι δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ την ταυτότητα του "μακεδονικού" λαού. 

Όπως είπε ο ανεκδιήγητος, μπορεί η ιστορία να ανήκει στους ιστορικούς αλλά η ταυτότητα αφορά τον λαό και το κράτος. Και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν αυτό και οι Βούλγαροι. Στους Έλληνες δεν αναφέρθηκε, τους θεωρεί του χεριού του, υποταγμένους και ηττημένους. 

Δεν παρέλειψε να στείλει το ισχυρό του μήνυμα στους Βούλγαρους: "Δεν υπάρχει δίλημμα για την κυβέρνηση, ποτέ κανείς δεν θα διαπραγματευτεί για την ταυτότητα του "μακεδονικού" λαού, καθώς και για την επιστημονικά επιβεβαιωμένη, ιδιαίτερη και μοναδική "μακεδονική" γλώσσα". 

Ο Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι ηγείται του κόμματος "Σοσιαλδημοκρατική Ένωση Μακεδονίας".

Εμείς, εδώ στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη, των δύο σοβαρότατων πολιτικών, μπορούμε να συνεχίσουμε την αποχαυνωτική καθημερινότητά μας, χωρίς να διεκδικούμε την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας με κάθε τρόπο και μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου