Dr Robert Malone: Ζούμε την μαζική ύπνωση και ψύχωση των ανθρώπων, όπως στην Γερμανία του 1920!...


 4/1/2022

Ο γνωστός επιστήμονας Dr Robert Malone, από τους εφευρέτες της mRNA τεχνολογίας, στην τελευταία του συνέντευξη στον δημοσιογράφο Joe Rogan δεν οπισθοχώρησε από τις θέσεις του για την πανδημία του κορωνα-ιού, παρόλο που σιγά σιγά του στερούν τον δημόσιο λόγο τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντίθετα, πήγε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι ζούμε την ψύχωση των μαζών και αυτό που λείπει, και έρχεται, ή είναι ήδη εδώ, είναι ένας ηγέτης που θα κατευθύνει τις μάζες προς τα εκεί που θέλει. (Όπως ο Χίτλερ...)

Υποστηρίζει ότι η κατάσταση στην χώρα του έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Δεν ισχύουν οι νόμοι. Περιφρονείται εντελώς η βιοηθική. 

Το twitter έκλεισε τον λογαριασμό του, παρά τους 500.000 ανθρώπους που παρακολουθούσαν τις απόψεις και θέσεις του Malone. Η αιτιολογία: Διαδίδει ψευδείς ειδήσεις για τον κορωνα-ιό και τα εμβόλια. 

Ο Malone δεν πτοείται. Επιμένει ότι όσα συμβαίνουν είναι παράνομα και έρχονται σε αντίθεση με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Επιμένει ότι δεν πρέπει να γίνονται ιατρικά πειράματα στους ανθρώπους, με παραβίαση-κατάχρηση των ηθικών αξιών.

 Δεν διστάζει να παραλληλίσει τους σημερινούς ανθρώπους με τους Γερμανούς της δεκαετίας 1920-1930. Ενώ ήταν πανέξυπνοι άνθρωποι, υπνωτίστηκαν και τρελάθηκαν. (Κι αυτό οδήγησε στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία).

Υψώνει την φωνή του για να δηλώσει ότι οι άνθρωποι στην χώρα του (και στην χώρα μας) βρίσκονται μαζικά υπό ψύχωση, όπως οι Γερμανοί στο παρελθόν. 

Η ψύχωση οφείλεται στην επανάληψη των ίδιων απόψεων και στην παραγωγή του φόβου. 

"Όταν έχουμε μια κοινωνία, στην οποία έχει επέλθει διάσπαση και την οποία διατρέχει ο φόβος, πως τίποτα δεν έχει πια σημασία, τότε οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Έπειτα, την προσοχή τους αποσπά ένα ηγέτης ή επηρεάζονται από μία σειρά γεγονότων που στοχεύουν προς μία κατεύθυνση (τον ηγέτη). Οι άνθρωποι αυτής της κοινωνίας είναι κυριολεκτικά υπνωτισμένοι και μπορούν να οδηγηθούν προς την επιθυμητή κατεύθυνση (του ηγέτη).

Οι άνθρωποι αυτής της κοινωνίας θα ακολουθήσουν αυτόν τον ηγέτη. Και δεν παίζει κανέναν ρόλο αν λέει ψέματα". (Πηγή:uncutnews.ch)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου