Νοσοκόμα Nicole Sirotek: Μεταφέρει αεροπορικώς 10χρονο παιδί με έμφραγμα μετά το εμβόλιο, δυστυχώς το παιδί πέθανε

30/1/2022

Η νοσοκόμα Nicole Sirotek, με δίπλωμα βιοχημείας και εξειδικευμένη στην τραυματολογία και στις περιπτώσεις εντατικής φροντίδας, παρενέβη στην επιτροπή του γερουσιαστή Ron Johnson, στις 24 Ιανουαρίου 2022, στις ΗΠΑ,

και μίλησε για τις πραγματικές αιτίες θανάτων από "covid 19" κατά την διάρκεια της πανδημίας, αιτίες που έχουν να κάνουν με τις συνέπειες των μέτρων που έχουν ληφθεί και τις απόλυτα καταστροφικές αποφάσεις. 

Η μαρτυρία της είναι συγκλονιστική, ιδιαίτερα όταν μίλησε για ένα 10χρονο παιδάκι που πέθανε μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του, εξαιτίας καρδιακής κρίσης που υπέστη. 

"Πριν δυο ημέρες μπήκα στο αεροπλάνο για να μεταφέρω, για πρώτη φορά στην ζωή μου, ένα παιδί δέκα χρονών, που υπέστη καρδιακή κρίση. Κι έπρεπε να παλέψω με τον γιατρό της εντατικής που έλεγε: Δεκάχρονα παιδιά δεν μπορούν να πάθουν καρδιακό επεισόδιο". 

Η  Nicole Sirotek πάλεψε, όπως μαρτυρεί η ίδια, για περισσότερο από μισή ώρα, μέχρι να πείσει τον γιατρό να κάνει τις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις στο παιδί. Τελικά, οι εξετάσεις έγιναν και  το παιδί υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. 

Ο γιατρός της εντατικής δεν το πίστευε, επαναλάμβανε ότι ένα 10χρονο παιδί δεν μπορεί να πάθει έμφραγμα του μυοκαρδίου. "Του απάντησα ότι αυτό είναι δυνατόν. Αυτό το παιδί είχε εμβολιαστεί την προηγούμενη ημέρα". 

Το καρδιακό επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού οφείλεται, όπως τόνισε η Nicole Sirotek,  στο εμβόλιο. 

1 σχόλιο: