Πέθανε ο Λουκ Μοντανιέ, με Νόμπελ Ιατρικής και Νόμπελ Ανθρωπιάς, στις 8 Φεβρουαρίου 2022

10/2/2022

Πέθανε ο Γάλλος Λουκ Μοντανιέ (18 Αυγούστου 1932-8 Φεβρουαρίου 2022), Ένας Άνθρωπος, Ένας Ιατρός, που όλοι τον γνωρίσαμε στον καιρό της πανδημίας, γιατί αντιστάθηκε σθεναρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και κυρίως στα μικρά παιδιά. 

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Μοντανιέ, που πήρε το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για τις έρευνες του σχετικές με το AIDS, πέθανε ειρηνικά, παρουσία των παιδιών του, σύμφωνα με την μαρτυρία του από από χρόνια πιστού συνεργάτη και φίλου του Ζεράρντ Γκιγιώμ.

Παρά την ηλικία του και τις σφοδρές κριτικές που δέχθηκε από την κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ, ο Μοντανιέ απτόητος, μέχρι να τον εγκαταλείψουν εντελώς οι δυνάμεις του, φώναζε προς πάσα κατεύθυνση ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους, τόνιζε με έμφαση ότι οι εμβολιασμένοι, μακροπρόθεσμα, θα αντιμετωπίσουν σοβαρές ασθένειες και κραύγαζε, όταν μιλούσε για τα παιδιά, εκλιπαρώντας να μην εμβολιαστούν αυτά, γιατί θα χαθεί το μέλλον της ανθρωπότητας. 

Ο Λουκ Μοντανιέ ήταν ένας άνθρωπος σπάνιας εξυπνάδας, περίεργος για όλα όσα συνέβαιναν γύρω του, ανήσυχο πνεύμα, πιστός στην επιστήμη του μέχρι τέλους, και χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες από τον προσωπικό πόλεμο που δέχθηκε στο φθινόπωρο της ζωής του. 

Πολλοί Γάλλοι πενθούν με τον θάνατο του Λουκ Μοντανιέ, όπως και πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που πίστεψαν στον άδολο λόγο του. Έναν λόγο που θα μπορούσε να συμπυκνωθεί στις λέξεις του: Οι ανεμβολίαστοι θα σώσουν την ανθρωπότητα. (Πληροφορίες από lemediaen442 & Francesoir).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου