Βασιλακόπουλος: Και πλούσιοι και παράλογοι οι ανεμβολίαστοι Έλληνες!


2/2/2022

Ο Βασιλακόπουλος, γνωστός πια σε όλους επιστήμονας, ξεσαλώνει πάλι, εκφράζοντας σαθρά επιχειρήματα για την ατάκα που πέταξε πάλι.

Όταν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Open, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τον ρώτησαν τι εννοεί όταν λέει ότι είμαστε πλούσιοι οι Έλληνες απάντησε πως:

Αυτός δεν θα μπορούσε να πληρώνει πρόστιμο 100 ευρώ και ούτε θα μπορούσε να μην πηγαίνει στην δουλειά για 6 ή 7 μήνες, όπως κάνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. Πώς ζουν όλοι αυτοί; Άρα είναι πλούσιοι! 

Ξεχνά ο κύριος ότι εμείς θυμόμαστε πως τα γεύματα στα εστιατόρια του τα πληρώνει φαρμακευτική εταιρεία. Ένα μόνο παράδειγμα των απολαβών του από τις εταιρείες που επιβάλλουν τα εμβόλια. Προς ενημέρωσή του, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σφίγγουν τα δόντια και υπομένουν τα πάνδεινα, γιατί φοβούνται τα εμβόλια.  

Επίσης, τόνισε: Όπως εμβολιάστηκαν όλοι οι λογικοί άνθρωποι, να πάνε να εμβολιαστούν και οι εναπομείναντες ανεμβολίαστοι.

Και πλούσιοι και παράλογοι οι ανεμβολίαστοι, λοιπόν!

Στο μεταξύ, όλο και πληθαίνουν οι φωνές από τον ιατρικό κόσμο ότι οι θάνατοι δεν οφείλονται στον κορωνα-ιό, αλλά στην υποθεραπεία τους στα νοσοκομεία, στα οποία έχουν την ατυχία να καταλήξουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου