Θεσσαλονίκη, Μακεδονία: Ο Μητσοτάκης και οι ψηφο-φέρουσες μανδάμες

1/2/2022

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στην Μακεδονία που είναι κάτω από την "Βόρεια Μακεδονία" που ο Κυριάκος σαν σοβαρός πολιτικός αποδέχεται με σύνεση, σεβόμενος τον προκάτοχό του Αλέξη. 

Κάνει συσκέψεις με τους δικούς του υπουργούς και βουλευτές, του πρόσφεραν και μία ξενάγηση στην Νέα Μηχανιώνα στην εταιρεία ΔΙΟΠΑ ΑΕ. Του δόθηκε έτσι η ευκαιρία του Μητσοτάκη να μας πει ότι επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι εκείνες που έχουν ικανοποιημένους εργαζόμενους. 

Άραγε, αντιλαμβάνεται ότι επιτυχημένος πρωθυπουργός είναι εκείνος που ηγείται ενός ικανοποιημένου λαού; Ο οποίος λαός ζει σε πραγματικές συνθήκες φτώχειας και αντι-δημοκρατίας και όχι στις ιδανικές συνθήκες που παρουσίασε στην Βουλή επροχθές ο πρωθυπουργός που μίλησε για την Ελλάδα του μυαλού του, όπου υπάρχουν δουλειές, αλματώδης ανάπτυξη και οι νέοι, που είχαν μεταναστεύσει, επαναπατρίζονται πια γιατί μπορούν να τακτοποιηθούν στον τόπο τους.

Αυτές οι μανδάμες στην φωτογραφία (που είναι από την σελίδα πρώτο θέμα, που πίνει νερό στο όνομα του Μητσοτάκη), είναι φίλες της ΝΔ; Ψηφο-φέρουσες; Μία, έστω μία, δεν μπορούσε να του πει, όχι να τον βρίσει βρε αδερφέ, ότι προδίδει την Μακεδονία και ότι αυτή ως Ελληνίδα Μακεδόνισσα δεν δέχεται ο σλάβος να αποκαλείται "Μακεδόνας"; Αν το έλεγε, το αφεντικό θα της έδινε τα παπούτσια στο χέρι; 

Ζούμε στην εποχή του φασκελοκουκούλωστα και ο πηγαιμός του έθνους μας στον γκρεμό, συμβαίνει ανεμπόδιστα και "δημοκρατικά"!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου