Το Συνταγματικό Δικαστήριο κατηγορεί την αυστριακή κυβέρνηση για ψευδή στοιχεία, βάσει των οποίων έλαβε περιοριστικά μέτρα!

6/2/2022

Υπάρχει όντως πανδημία; 

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αυστρίας αμφισβητεί τις κυβερνητικές επιλογές και επιβολές, και ζητά αποδείξεις για όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνα-ιού που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα!

Η αυστριακή κυβέρνηση, η οποία έφθασε στα άκρα τα μέτρα κατά του κορωνα-ιού με την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όλους τους ενήλικες πολίτες αυτής της χώρας υπό την απειλή υψηλού προστίμου για τους ανεμβολίαστους, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το Συνταγματικό Δικαστήριο. 

Είναι υποχρεωμένη να αποδείξει στο Δικαστήριο ότι τα περιοριστικά μέτρα ήταν όντως αναγκαία, αν η πανδημία ήταν όντως πραγματική και αν δεν μπορεί να τα αποδείξει αυτά, οφείλει άμεσα να ανακαλέσει όλα τα μέτρα!  

Δηλαδή, σύμφωνα με το Δικαστήριο, τα περιοριστικά μέτρα μπορεί να βασίστηκαν σε ψέματα! Έτσι έχει απευθύνει γραπτώς μία σειρά από ερωτήματα προς τον υπουργό υγείας Wolfgang Mueckstein, στις 26 Ιανουαρίου.

Σε μία από τις ερωτήσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητείται ο αριθμός των νοσοκομειακών περιθάλψεων και των θανάτων από Covid 19, πάνω στον οποίο στηρίζονται οι κυβερνητικές αποφάσεις. Έτσι, η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει ότι δεν διόγκωσε ψευδώς τα στοιχεία!

Το Δικαστήριο ρωτά μεταξύ άλλων: Από Covid 19 προκλήθηκαν οι νοσοκομειακές περιθάλψεις; Μήπως αδίκως κρατήθηκαν στο νοσοκομείο άνθρωποι που ήταν υγιείς, μόνο και μόνο επειδή το τεστ είχε βγει θετικό; 

Ποια είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι μάσκες FFP2 σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης και μόλυνσης; (Πηγή: 1scandal.com/autriche)

Η υπόθεση είναι άκρως σοβαρή και αναμένουμε όλοι την εξέλιξή της. Αν η αυστριακή κυβέρνηση ψευδώς επέβαλε περιοριστικά μέτρα για μια ανύπαρκτη πανδημία, τότε, πόσες ακόμα κυβερνήσεις έπραξαν το ίδιο; 

Είναι άραγε εφικτό να αποδοθεί στην συμφεροντολογική εποχή μας δικαιοσύνη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου