ΜΜΕ Γερμανίας με φωτογραφία του KGB-Πούτιν: Σκληρός και αδίστακτος ο Πούτιν από 14 ετών, λέει η δασκάλα του

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γεννήθηκε στο τότε Λένινγκραντ - Πηγή: alliance/ZUMAPRESS.com

 22/2/2022

Τα γερμανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν έτσι τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ώστε κάθε ενέργεια εναντίον της Ρωσίας από την Δύση να δικαιολογείται. Σκληρός και αδίστακτος από 14 ετών!

Το γεγονός ότι για τον Πούτιν δεν σημαίνει τίποτα η δημοκρατία, έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην πολιτική του καριέρα, γράφει σήμερα η εφημερίδα Welt. 

Το πόσο σκληρός και αδίστακτος είναι, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά χθες, Δευτέρα. Αλλά, ήδη από μικρός είχε εκδηλώσει αυτά τα χαρακτηριστικά.   

Τι είπε η δασκάλα του

Η δασκάλα του 14χρονου Πούτιν, Vera Gurewitsch, αποκάλυψε τον χαρακτήρα του, γράφει η γερμανική εφημερίδα: Είχε σπάσει το πόδι ενός συμμαθητή του, και όταν έπρεπε να απολογηθεί για την πράξη του, είχε πει ο Πούτιν: "Υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν μόνο με την βία". 

Αυτή την φιλοσοφία ζωής είχε από μικρός ο Πούτιν και το έχει αποδείξει, όχι μόνο χθες, αλλά και το 2015 που δήλωσε: Όταν ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος, χτυπάς πρώτος.

Κατά τους Γερμανούς, η αδίστακτη εξωτερική πολιτική του Πούτιν με στρατιωτικές συγκρούσεις, τις οποίες δεν απεχθάνεται, αποδείχθηκε στην Τσετσενία, στην Γεωργία και αργότερα στην Συρία και στην Λιβύη. Τώρα, η επιθετική πολιτική του επικεντρώνεται στην Ουκρανία, ειδικά με την ανακοίνωση αποστολής ρωσικών στρατευμάτων, τάχα "για την διατήρηση της ειρήνης", στην περιοχή των αυτονομιστών.


Ο Πούτιν με την KGB-στολή του, 28 ετών. Από τότε μέχρι και σήμερα, λένε οι Γερμανοί, είναι αδίστακτος, αλύπητος και, εκτός αυτού, έχει κερδίσει εκλογές με παρανομίες, ενώ δεν δίστασε να αλλάξει το Σύνταγμα, προκειμένου να μείνει στην εξουσία μέχρι το 2036.

Δηλαδή, κατά τους Γερμανούς, ο μόνος υπαίτιος του πολέμου που όλοι απευχόμαστε να γίνει, είναι ο Πούτιν. Ενώ η Ευρώπη και η Αμερική είναι δημοκρατικές, λυπούνται, είναι ουμανιστικές χώρες και μαλακές σαν βούτυρο στην εξωτερική τους πολιτική. Ποιος κοροϊδεύει ποιον, είναι το μέγα ερώτημα της ταραγμένης εποχής μας!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου