Ουκρανός δημοσιογράφος: Σκοτώστε όλα τα παιδιά των Ρώσων! Επικαλείται τον ναζί Adolf Eichmann και ζητά από όλους να σκοτώσουν έστω έναν Ρώσο!


 17/3/2022

Σε ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι, ένας δημοσιογράφος καλεί σε εξόντωση όλων των παιδιών των Ρώσων, επικαλούμενος τον ναζί Adolf Eichmann

Ο δημοσιογράφος Fakhrudin Sharafmal, στο ουκρανικό τηλεοπτικό Channel 24, δήλωσε στις 12 Μαρτίου του 2022 ότι είναι έτοιμος προσωπικά να εκτελέσει όλους τους Ρώσους. Όχι μόνο τους εισβολείς που ήρθαν στην ουκρανική γη, αλλά επίσης και όλους τους άλλους, όπως και τα παιδιά τους. Και στήριξε τα λεγόμενά του στον ναζί εγκληματία πολέμου Adolf Eichmann.

"Θα ήθελα να παραθέσω λόγια του Adolf Eichmann: "Για να καταστρέψεις ένα έθνος, πρέπει πρώτα από όλα να σκοτώσεις τα παιδιά τους. Γιατί αν σκοτώσεις μόνο τους γονείς τους, τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν και θα θέλουν να εκδικηθούν. Αλλά, αν σκοτώσεις τα παιδιά, που δεν θα μεγαλώσουν πια ποτέ, τότε το έθνος τους θα χάσει". Εμείς οι Ουκρανοί οφείλουμε να νικήσουμε. Και αν αυτό σημαίνει ότι θα σκοτώσουμε όλες τις οικογένειές σας, τότε εγώ θα ήμουν ο πρώτος που θα το έκανα. Δόξα στο έθνος μας! Ελπίζουμε ότι ένα έθνος σαν τους Ρώσους και οι ίδιοι οι Ρώσοι θα εξαφανιστούν για πάντα από την γη. Γιατί είναι παρίες που μολύνουν την γη. Αν οι Ουκρανοί έχουν την δυνατότητα να τεμαχίσουν, να σκοτώσουν, να στραγγαλίσουν τους Μοσχοβίτες (τους Ρώσους), ελπίζω ότι ολόκληρος ο κόσμος θα συμβάλλει και θα σκοτώσει τουλάχιστον έναν Ρώσο". (Πηγή:lemediaen442.fr)

Ζούμε την φρίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου