Ο Ουκρανός Ζελένσκι λέει ψέματα και το ερώτημα είναι, κατά πόσο ωφελεί την ειρήνη;


3/3/2022

Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι - Πόσο ωφελεί έτσι την ειρήνη, μέχρι να αποκαλυφθεί η προπαγάνδα; 

Ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι, 1 Μαρτίου 2022 έκανε μία ανάρτηση στο twitter με την οποία εξέφραζε την αγανάκτησή του για τον βομβαρδισμό από τους Ρώσους του εβραϊκού μνημείου στο Μπάμπι Γιαρ. Έγραψε: 

"Προς όλο τον κόσμο: τι ωφελεί να λες ποτέ ξανά, για 80 χρόνια, αν ο κόσμος σιωπά την ώρα που βομβαρδίζεται το Μπάμπι γιαρ; Τουλάχιστον 5 είναι οι νεκροί. Η ιστορία επαναλαμβάνεται..." 

Φυσικό ήταν να ξεσηκωθούν οι Εβραίοι  με αυτήν την θλιβερή είδηση, να κατηγορήσουν ευθέως τον Πούτιν για τον "τσαρισμό" του, ενώ και ο Ουκρανός ραβίνος καταδίκασε τον βομβαρδισμό των Ρώσων. 

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, γιατί ο Ουκρανός πρόεδρος είπε ψέματα, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς αν όντως βρίσκεται στην Ουκρανία και βλέπει τι συμβαίνει γύρω του. 

Ο Ζελένσκι είναι που λέει ψέματα και στον κόσμο και στους Εβραίους. 

Πρόσφατη φωτογραφία της δημοσιογράφου Daphne Rousseau - Το εβραϊκό μνημείο δεν βομβαρδίστηκε

Οι ίδιοι οι Εβραίοι τελικά αποκάλυψαν την ψευδή είδηση του Ζελένσκι. Στην σελίδα LE MONDE JUIF.INFO στο twitter, έγραψαν στις 2 Μαρτίου: 

"Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι είπε ψέματα. Το εβραϊκό μνημείο Μπάμπι Γιαρ δεν καταστράφηκε από τους Ρώσους". 

Επίσης, και η Γαλλίδα δημοσιογράφος του πρακτορείου AFP, Daphne Rousseau, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, πρόσφατες, που αποδεικνύουν ότι καμία βόμβα δεν κατέστρεψε το εβραϊκό μνημείο.(Πληροφορίες από lemediaen 442)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου