Εφημερίδα κάνει το όμορφο πορτρέτο της Γεροβασίλη ως ασυμβίβαστης "σιδηράς κυρίας"

  

30/4/2022

Θα τρελαθούμε σ΄ αυτήν την χώρα! Το σαθρό γίνεται υγιές και το υγιές είναι γλαφυρό και αξιοκαταφρόνητο! Έτσι λοιπόν, ελληνική εφημερίδα κάνει το όμορφο πορτρέτο της Όλγας Γεροβασίλη, παρουσιάζοντάς την ως ασυμβίβαστη και "σιδηρά κυρία" του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε, μεταξύ πολλών άλλων, στην εφημερίδα Espresso η υπουργός πολιτικής προστασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, από την Άρτα: "Παραλάβαμε μια κοινωνία αποδεκατισμένη από τα Μνημόνια και ένα κράτος με άδεια ταμεία. Παραδώσαμε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τα Μνημόνια..."

Όχι, Γεροβασίλη, παραδώσατε μια Ελλάδα αποδεκατισμένη, με προδομένη την Μακεδονία, και με τα Σκόπια να πανηγυρίζουν ως "έθνος μακεδονικό"! Ασυμβίβαστη και σιδηρά κυρία είσαι, ναι, ΑΛΛΑ εις βάρος του ελληνικού έθνους και της μακραίωνης ιστορίας του. Απόδειξη της σιδερένιας γροθιάς σου, είναι η παρακάτω φωτογραφία (από Καθημερινή).

Πότισες με χημικά και φαρμάκι τους Έλληνες που διαμαρτύρονταν για την ψευδοσυμφωνία του αρχηγού σου, και ούτε βήμα δεν έκανες πίσω. Αντίθετα, μέχρι σήμερα καυχιέσαι για την προδοσία της Μακεδονίας και την "εθνική περηφάνια" των Σκοπιανών.  

Την Ελλάδα την απαλλάξατε από την φτώχεια και τα μνημόνια; Ναι, όπως καταργήσατε και τον ΕΝΦΙΑ!... Την ιστορία μας αποδεκατίσατε, αυτό κάνατε και περηφανεύεστε ανερυθρίαστα!

 Επίσης, δήλωσε ο Γεροβασίλη ότι αυτοί στο κόμμα της δεν κάνουνε εκπτώσεις στις πεποιθήσεις τους και ούτε συμβιβασμούς. 

Ε, αυτό το εμπεδώσαμε με τρόπο τραγικό! Οι πεποιθήσεις σας ήταν και παραμένουν κατά του ελληνικού έθνους, και ναι, δεν βάλατε νερό στο κρασί σας ούτε συμβιβαστήκατε με τους "γραφικούς" Έλληνες που απαιτούσαν να μην δοθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στους σλάβους. 

Ελπίζουμε οι Ηπειρώτες να μην μοιράζονται τις απόψεις σου για τα εθνικά, Γεροβασίλη, πραγματικά το ελπίζουμε! Γιατί, ούτε η Ήπειρος μας είναι ασφαλής, κι αυτήν την εποφθαλμιούν εχθροί, εκτός και εντός των τειχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου