Αφού έδιωξες τους Ρώσους, διώξε και τους Τούρκους διπλωμάτες μεσιέ Κυριάκο!


6/4/2022

Τι να σας κάνω, αφού με ψηφίσατε; Μοιάζει να λέει στην φωτογραφία ο μεσιέ Κυριάκος. Θα με υποστείτε! 

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε υποστεί τα πάνδεινα, από τις πρωθυπουργικές ημέρες του μεσιέ Αλέξη μέχρι τις πρωθυπουργικές μέρες του μεσιέ Κυριάκου! 

Αυτοί οι δύο, κάτω από μια αλλοπρόσαλλης μορφής συγκυβέρνηση (κι ας κονταροχτυπιούνται τάχα στα βουλευτικά έδρανα, για τα ψηφαλάκια το κάνουν), αυτοί οι δύο λοιπόν έχουν βαλθεί να μας αποτελειώσουν σε κάθε τομέα, με εναλλακτικούς ρόλους, έκαστος βουτηγμένος στο προσωπικό του συμφεροντο-παραμύθι. Κοινός τους παρονομαστής; Η ικανοποίηση των αφεντικών, ξένων και ντόπιων, που υπηρετούν. 

Ας σταθούμε στο σήμερα και στον μεσιέ Κυριάκο. Από πού άντλησε την φαεινή ιδέα να συγκρουστεί ευθέως με την Ρωσία, χαρακτηρίζοντας ως ανεπιθύμητα πρόσωπα και απελαύνοντας 12 διπλωμάτες της Πρεσβείας και του Γενικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη; 

Τον συμβούλεψαν ή μόνος του το σκέφτηκε; Κι έπειτα, γιατί πρέπει να κάνει ό,τι κάνουν άλλοι Ευρωπαίοι; Γιατί πρέπει η Ελλάδα να άγεται και να φέρεται άβουλη; 

Με το δίκιο τους οι Ρώσοι δήλωσαν ότι αυτή η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού είναι αδικαιολόγητη και σημαίνει σύγκρουση. 

Προφανώς, δεν ενδιαφέρει τον μεσιέ Κυριάκο η σύγκρουση. Άλλωστε, η δική του ποιότητα ζωής δεν θα αλλάξει από αυτόν τον Ρωσο-ουκρανικό πόλεμο. Οι Έλληνες δεν μπορούν να ζεσταθούν και σε λίγο θα έχουν να αντιμετωπίσουν και επισιτιστικό πρόβλημα. Το σόι του μεσιέ Κυριάκου είναι εξασφαλισμένο, δεν ανησυχούμε καθόλου για δαύτους. 

Στην ουμανιστική βοήθεια όλοι οι Έλληνες λέμε ναι, στην αποστολή όπλων λέμε όχι, και τώρα λέμε και όχι στην αλλοπρόσαλλη και ασύνετη πολιτική του μεσιέ Κυριάκου που διώχνει τους Ρώσους διπλωμάτες. 

Γιατί δεν διώχνει και τους Τούρκους διπλωμάτες, αφού αυτοί έχουν υπό την κατοχή τους το ιερό τμήμα της Κύπρου μας; 

Μεσιέ Κυριάκο είσαι πολύ λίγος γι΄ αυτό το έθνος, αλλά είναι το ψόφιο κράτος που σε στηρίζει, και σένα και τον φίλο σου, τον μεσιέ Αλέξη. 

Άιντε με το καλό να φύγετε, πριν αποτελειώσετε ό,τι έμεινε ακόμα ζωντανό! Ζητάμε πολλά και ουτοπικά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου