Ουκρανός βουλευτής κατηγορεί Ουκρανούς και Βρετανούς για τα αποτρόπαια εγκλήματα στην Boutcha


7/4/2022

Ο Ουκρανός βουλευτής Ilva Kiva κατηγορεί τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και της Βρετανίας ότι σκηνοθέτησαν την σφαγή στην Boutcha.

Ο Ilva Kiva ανήκει στο κόμμα "Για την ζωή" και αντέδρασε με τελείως διαφορετικό τρόπο για τα δραματικά γεγονότα στην Boutcha σε σχέση με όσα λέγονται και στην χώρα του και στα δυτικά ΜΜΕ. 

Σε βίντεο στο λογαριασμό του στο Telegram κατηγορεί τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες (SBU) και τις βρετανικές (M16) ότι σκηνοθέτησαν τα γεγονότα στην Boutcha για να κατηγορήσουν την Ρωσία και να προκαλέσουν το μίσος όλου του κόσμου εναντίον των Ρώσων.

"Όλη την ιστορία στην Boutcha, την σχεδίασε και την ετοίμασε η αντικατασκοπεία της Ουκρανίας μαζί με τις βρετανικές μυστικές δυνάμεις Μ16. Έφτασαν στον τόπο πολύ νωρίς το πρωί, τον περικύκλωσαν και σκόρπισαν τα πτώματα, έχοντας ήδη προσκαλέσει τους δημοσιογράφους για να καταγράψουν το σκηνικό".

Σύμφωνα με τον Ilva Kiva, όλο το σενάριο σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε το μίσος των ανθρώπων κατά της Ρωσίας να παραμείνει ζωντανό για πολλά χρόνια. (Πληροφορίες από lemediaen442.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου