Προκόπης Παυλόπουλος: Νέο βραβείο, νέα υπόσχεση για αγώνα υπέρ των εθνικών μας δικαίων, από αυτόν που υπέγραψε τις Πρέσπες!

 

4/5/2022

Τελειωμό δεν έχουν για τον Προκόπη Παυλόπουλο, πρόεδρο της Δημοκρατίας επί υπογραφής της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών, οι τιμητικές διακρίσεις, τα βραβεία και οι διαλέξεις που δίνει επί των εθνικών μας θεμάτων! 

Όχι μόνο δεν λογοδότησε ποτέ, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, αλλά προβάλλεται και ως ο μέγας φωστήρας των εθνικών μας θεμάτων. 

Αυτή την φορά έλαβε από το "American Hellenic Institute" το βραβείο "Hellenic Heritage Public Service Award". Και υποσχέθηκε ότι "ενωμένοι και ανυποχώρητοι θα αγωνισθούμε για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων και της Μαρτυρικής Κύπρου απέναντι στην απροκάλυπτη τουρκική προκλητικότητα, με γνώμονα το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο σύνολό τους".

Επίσης, ο Προκόπης Παυλόπουλος στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι χρέος του να αγωνίζεται, όπως ανελλιπώς το έπραξε κατά την διάρκεια της θητείας του ως προέδρου της Δημοκρατίας, για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων.

Το βιώσαμε στην πράξη, αυτό το ανελλιπώς έπραξε για τα εθνικά μας δίκαια! Δεν παρενέβη ούτε ως πρόεδρος ούτε ως άνθρωπος, όταν η κυβέρνηση του Τσίπρα έριχνε τα χημικά στους Έλληνες που διαμαρτύρονταν κατά της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών, και το τραγικότερο, έβαλε την υπογραφή- ταφόπλακα σ΄ αυτήν την ψευδο-συμφωνία που επιτρέπει στους σλάβους να ονομάζονται "Μακεδόνες". 

Πετραδάκι-πετραδάκι, φορείς και ΜΜΕ κτίζουν την όμορφη και πατριωτική προσωπικότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Μας εμπαίζουν, μέχρι να μας πείσουν ότι έχουν δίκαιο ο Παυλόπουλος, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης για το σκοπιανικό θέμα. Αυτοί είναι οι πατριώτες, κι εμείς οι βλάκες, οι γραφικοί, οι παραπεταμένοι μέσα σε μια κοινωνία που νομίζει ότι κάτι κάνει, ενώ στην πραγματικότητα βουλιάζει καθημερινά σε έναν βόθρο δίχως πάτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου