Μία εικόνα, Χίλιες λέξεις! Ο Μητσοτάκης αγκαλιά με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Κοβάτσεφσκι

5/5/2022

Αγκαλιές, φιλιά, συνεννοήσεις, το λαμπρό μέλλον των Σκοπίων και ο απόλυτος εξευτελισμός της Ελλάδας μας!

Χθες στην Αλεξανδρούπολη γιόρτασε τις υποτιθέμενες νίκες του ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, συνομιλώντας και συν-τρώγοντας με Βαλκάνιους ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι. 

Η γιορτινή ατμόσφαιρα είχε να κάνει με το υγροποιημένο αέριο που η Ελλάδα μελλοντικά θα δώσει στους Βαλκάνιους γείτονές της, και στους Σκοπιανούς βέβαια, που θα το πάρουν ως "Μακεδόνες" που μιλούν τα "μακεδονικά". 

Στα δελτία ειδήσεων, οι δημοσιογράφοι με μεγάλη απόλαυση αποκαλούσαν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", εκθειάζοντας ταυτόχρονα την πολιτική επί των ενεργειακών θεμάτων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Βέβαια, ο Μητσοτάκης ξέχασε ότι προ των εκλογών διατυμπάνιζε πως δεν θα υποδεχόταν Σκοπιανό στην Ελλάδα που θα χρησιμοποιούσε το όνομα "Μακεδονία". Ξέχασε και την επαίσχυντη συμφωνία του Τσίπρα, ξέχασε τις προκλητικές, και ανιστόρητες, δηλώσεις του συνόλου των Σκοπιανών πολιτικών που κηρύττουν ότι ζουν στην "Μακεδονία". 

Καμαρωτός λοιπόν, ο ξεχασιάρης πρωθυπουργός, αγκαλιάζεται με τον Κοβάτσεφσκι και βέβαια και με τους άλλους Βαλκάνιους, και όλοι μαζί σχεδιάζουν πως θα νικήσουν την Ρωσία, μην λαμβάνοντας από αυτήν φυσικό αέριο.

Το πολύ γλέντι βλάπτει κύριε πρωθυπουργέ! Εκτός αυτού, αναρωτιόμαστε οι αγαθοί Έλληνες, ο Τσίπρας έχει στο τσεπάκι του τον Μητσοτάκη, ή ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα; Γιατί αυτή η αγάπη με τους Σκοπιανούς δεν εξηγείται διάολε, δεν εξηγείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου