Ιστορική ανθρωπιστική καταστροφή εξαιτίας των εμβολίων, λένε δεκάδες γιατροί του κόσμου


29/8/2022

Δεκάδες γιατροί ζητούν την άμεση διακοπή των εμβολιασμών! 

Περισσότεροι από 40 γιατροί απαιτούν μέσω ενός βίντεο την άμεση διακοπή των εμβολιασμών για Covid.

"Το μόνο που κάνουν τα εμβόλια είναι να γεμίζουν τα πορτοφόλια των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. Είναι επικίνδυνα", λέει ο παθολόγος Bruce Boros που ασκεί το ιατρικό επάγγελμα εδώ και 41 χρόνια.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γιατρού Pierre Korv, με την έναρξη των εμβολιασμών, μέσα σε τρεις εβδομάδες, είχαν ήδη πεθάνει 200 άνθρωποι. "Εκείνη την στιγμή θα έπρεπε να βάλουμε φρένο, να σταματήσουμε τους εμβολιασμούς". Δυστυχώς, "μετά από αυτό σημειώθηκε (και σημειώνεται) ένα λουτρό αίματος", λέει ο Korv και συμπληρώνει:

Πρόκειται για μια ιστορική ανθρωπιστική καταστροφή!

Το μεγάλο ψέμα

Όλο αυτό το σύστημα των εμβολιασμών κατά του κορωνα-ιού "στηρίζεται σε ψέματα", τονίζει ο Καναδός γιατρός Chris Shoemaker. "Πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε, να τους φωνάξουμε κατάμουτρα. Δεν αποδεχόμαστε άλλο αυτό το ψέμα. Βλάπτει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αλλά αυτό αφήνει παντελώς αδιάφορους τους γραφειοκράτες".

Ο Korv προσθέτει ότι στην Ιταλία οι άνθρωποι πέφτουν νεκροί στην παραλία και στην Μεγάλη Βρετανία τα παιδιά πεθαίνουν ενώ κολυμπούν. "Ποτέ πριν δεν είχαν πεθάνει ξαφνικά τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι, όπως αυτό συμβαίνει σήμερα. Αυτό οφείλεται στα εμβόλια". 

"Είναι επικίνδυνα και τοξικά", λέει ο γιατρός Ben Marble.

Ο Dr. Grams τονίζει ότι "δεν πρόκειται για εμβόλια, αλλά για μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία" και προσθέτει:

"Μπορούν να οδηγήσουν σε αναπηρία, θάνατο και στειρότητα". Πηγή:uncutnews.ch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου