Τρομακτική φωτογραφία πλακούντα μετά από εμβολιασμό! Εν τω μεταξύ συνεχίζεται στην χώρα μας η εκδίκηση κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών!


 1/9/2022

Πολύ τρομακτική η φωτογραφία του πλακούντα μίας εγκύου, 

μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνα-ιού. 

Τα λόγια αυτά έγραψε η δημοσιογράφος Naomi Wolf που δημοσίευσε την ανωτέρω φωτογραφία την οποία έλαβε από τον γιατρό James Thorp.

Πρόκειται για ένα υπερηχογράφημα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με Pfizer οχτώ εβδομάδες πριν από το υπερηχογράφημα.

 Όπως λέει ο γιατρός Thorp, αυτή η εικόνα του πλακούντα είναι συνηθισμένη για έγκυες που έχουν εμβολιαστεί με Pfizer.

Γιατί φαίνεται τρομακτικός ο πλακούντας; Ό,τι βλέπουμε λευκό σ΄ αυτόν, είναι οι εναποθέσεις του ασβεστίου που προκύπτουν από σοβαρή φλεγμονή. Το αποτέλεσμα είναι η επιβράδυνση της ανάπτυξης του εμβρύου.

Η σκοτεινή περιοχή που βλέπουμε στον πλακούντα, μπορεί να είναι θρόμβος αίματος, λέει ο γιατρός Thorp. Πληροφορίες από uncutnews.ch

 Δηλαδή, ο πλακούντας της εμβολιασμένης αυτής εγκύου δεν είναι πια υγιής και φυσιολογικός. Αλλά, ποιος νοιάζεται; 

Εν τω μεταξύ στην Ελλάδα όχι μόνο αποφεύγεται συστηματικά η αναφορά στις παρενέργειες από τα εμβόλια, αλλά συνεχίζεται ακάθεκτα και η εκδικητική πολιτική κατά των υγειονομικών που φοβήθηκαν να εμβολιαστούν. 

Απλά και τραγικά, συνεχίζεται η στοχευμένη εξαθλίωση αυτών των υγειονομικών, εξαιτίας μίας εκδικητικής μανίας και της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Αυτοί οι Έλληνες είναι απλήρωτοι εδώ και έναν χρόνο, τα παιδιά και οι οικογένειες τους έχουν βυθιστεί στην φτώχεια, οι αντοχές τους δοκιμάζονται καθημερινά.

Βαδίζουμε στο χάος με πυξίδα την διαφθορά σ΄ αυτήν την χώρα... Πόσο ακόμα θα αντέξουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου