ΔΕΘ: Αντί να τα βάλουν με τον υπερασπιστή του Κεμάλ τον Μπουτάρη, έδιωχναν τον άντρα που υπερασπιζόταν τους σφαγιασθέντες Έλληνες

20/9/2022

Αυτοί είμαστε, για την ησυχία μας, αγκαλιάζουμε τον Μπουτάρη και διώχνουμε τον Έλληνα!

Την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στην ΔΕΘ και συγκεκριμένα από την έκθεση και την αίθουσα προβολής ταινιών για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, έφυγε άρον άρον ο κάποτε δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Μπουτάρης. Τι έγινε; 

Όταν ένας Έλληνας αντιλήφθηκε την παρουσία του Μπουτάρη, του φώναξε ότι δεν έχει καμία δουλειά εκεί, αφού παλαιότερα είχε δηλώσει ότι "χέστηκε για τους Έλληνες που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, και, επίσης, ο σφαγέας των Ελλήνων ο Κεμάλ ήταν μεγάλος ηγέτης". 

Δημιουργήθηκε φασαρία και ο Μπουτάρης αποχώρησε. Υπάρχει στο διαδίκτυο το σχετικό βίντεο. 

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση, αλγεινή, είναι ότι αρκετοί από τους παρευρισκομένους Έλληνες αντί να συμφωνήσουν με τον Έλληνα, του φώναζαν να φύγει από την αίθουσα, γιατί τους χαλούσε την ησυχία.

Ε ναι, δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν στην οθόνη τις φρικτές εικόνες του διωγμού, με τον Έλληνα που φώναζε για να δικαιώσει αυτούς τους Έλληνες. Ήθελαν την ησυχία τους, με τον Μπουτάρη στην παρέα τους. Να σημειωθεί ότι πρωταγωνίστρια των φωνών και των ουρλιαχτών ήταν μία κυρία. Προφανώς αυτή δεν ξέρει τι σημαίνει να σου σφάζουν τον άνθρωπό σου, αρκείται στο να δακρύζει ψεύτικα και να συμπορεύεται με τους μπουτάρηδες της χώρας μας.

Δυστυχώς, παθαίνουμε όσα έχουμε οι ίδιοι δρομολογήσει!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου