Κοτζιάς πάει στο Κρούσοβο να συζητήσει με νεαρούς "Μακεδόνες"


 26/9/2022

Προστατευμένος μέσα στο καθεστώς της ατιμωρισίας που κυριαρχεί στην πατρίδα μας, ο πρώην υπουργός εξωτερικών και πρωτεργάτης της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών Κοτζιάς θα συναντηθεί

με τον τότε ομόλογό του Ντιμιτρόφ, προκειμένου να στηριχθούν οι προσπάθειες των νέων Σκοπιανών να κυριαρχήσουν ως "Μακεδόνες" που ομιλούν την "μακεδονική" γλώσσα.

Στις 2 Οκτωβρίου σε δημόσια συζήτηση, στα πλαίσια του 20ου Διεθνούς Συνεδρίου Νεολαίας των Σκοπιανών, θα λάβουν μέρος ο Κοτζιάς και ο Ντιμιτρόφ, στο Κρούσοβο. 

Οι δύο πρώην υπουργοί θα συζητήσουν με τους νέους Σκοπιανούς τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ξεπεραστούν οι διαφορές μεταξύ της Ελλάδας και των Σκοπίων, τα οποία βέβαια ο Κοτζιάς αποκαλεί με περηφάνια "Βόρεια Μακεδονία". Το θέμα της συζήτησης είναι "Σύμφωνο για την ειρήνη -Ευρωπαϊκή πορεία για τα Βαλκάνια". 

Και όλοι ξέρουμε ότι για τον Κοτζιά και τους ομοίους του στην τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρόλο που έχουν πια χωρίσει οι δρόμοι τους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που οι Σκοπιανοί αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες". Σημασία έχει να εδραιωθούν ως τέτοιοι στην παγκόσμια ιστορία, και με την πάροδο του χρόνου όλοι να ξεχάσουν τους πραγματικούς Μακεδόνες. 

Ο εφιάλτης Κοτζιάς πάει Κρούσοβο λοιπόν, συνεχίζοντας το έργο του εις βάρος της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου