Διευθύντρια CDC: Δώσαμε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση ασφάλειας του εμβολίου Covid-19

Δρ. Rochelle Walensky, διευθύντρια του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC )

17/9/2022

Η διευθύντρια του CDC Δρ. Rochelle Walensky αναγνώρισε δημόσια για πρώτη φορά ότι ο οργανισμός έδωσε ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση της ασφάλειας του εμβολίου Covid-19!

Η  Δρ. Rochelle Walensky δήλωσε σε επιστολή που δόθηκε στην δημοσιότητα στις 12 Σεπτεμβρίου ότι το CDC δεν ανέλυσε καθόλου συγκεκριμένους τύπους αναφορών για ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορωνα-ιού για το έτος 2021, παρά το γεγονός ότι προηγουμένως ο οργανισμός είχε δηλώσει πως ξεκίνησε τους ελέγχους από τον Φεβρουάριο του 2021.

 Το CDC, θεωρητικά τουλάχιστον, είχε διαβεβαιώσει εν μέσω της πανδημίας και με πολλά έγγραφά του ότι θα γίνουν όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι για τις παρενέργειες και μάλιστα με έναν τύπο ανάλυσης που ονομάζεται Αναλογική Αναλογία Αναφοράς (PRR). Δηλαδή, όποιο πρόβλημα γινόταν γνωστό στο CDC, οι υπεύθυνοι θα το έλεγχαν εξονυχιστικά.

Όμως, τελικά, όπως παραδέχθηκε η διευθύντρια του CDC Δρ. Rochelle Walensky, ο οργανισμός δεν έπραξε τους απαιτούμενους ελέγχους, γιατί οι αναλύσεις των παρενεργειών... ήταν εκτός των αρμοδιοτήτων του! Πηγή πληροφοριών: theepochtimes.com

Δηλαδή, όλοι αυτοί στην Ελλάδα (και σε ολόκληρη την Ευρώπη βεβαίως) που στηριχθήκανε στα πορίσματα του CDC για να μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε, εξαπατήθηκαν; Ή γνώριζαν εξ αρχής το καλοστημένο παιχνίδι εξαπάτησης των ανθρώπων;;; 

Σε κάθε περίπτωση, έχουν χαθεί ζωές άδικα και έχουν καταστραφεί πολλοί άνθρωποι που βιώνουν τις παρενέργειες των εμβολίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου