Λακόπουλος από ieidiseis.gr: Πλέκει το εγκώμιο του Παυλόπουλου, τον χτυπούν με το μπαλαμούτι, γιατί ήταν επιτυχημένος!


 20/10/2022

Αυτά που ζούμε στην νεοελληνική μας πραγματικότητα είναι απερίγραπτα! Είτε τον παινεύουν είτε τον κατηγορούν τον τέως πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, απέξω από την κριτική τους αφήνουν τον μοιραίο ρόλο του στην ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών. Βέβαια, ο Λακόπουλος πάει ένα βήμα παραπέρα, τον κρίνει ως απόλυτα επιτυχημένο (γι΄ αυτό τον ζηλεύουν), ιδιαίτερα στην περίοδο που έπρεπε να χειριστεί ιστορικές καταστάσεις! Ιδού τι έγραψε

μεταξύ άλλων, μέσα στα πλαίσια του εγκωμιαστικού του λόγου, με αφορμή την είσοδο του Παυλόπουλου στην Ακαδημία Αθηνών:

"Δεν μπορεί όμως να πει (κανείς)  ότι δεν υπήρξε κορυφαίος στην επιστήμη του και πολυγραφότατος ως πνευματικός άνθρωπος – με προφίλ που αρμόζει σε ακαδημαϊκό.

Υπήρξε επίσης επαρκής και επιτυχημένος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σε περίοδο με ιστορικά χαρακτηριστικά και απαιτήσεις λεπτών χειρισμών, εντός και εκτός της χώρας.

Όταν δεν μπορείς να αμφισβητήσεις κάτι με την αλήθεια, δεν σου κοστίζει τίποτε να το παλέψεις με το μπαλαμούτι.

 Ετσι κάποιοι έβαλαν μπροστά - μακάρι επειδή έτσι βλέπουν τα πράγματα και όχι καθ΄ υπόδειξη- το μηχανάκι απομείωσης του αθάνατου Παυλόπουλου, με παλιά υλικά. Αδικο". 

 Επιτυχημένος θεωρείται, λοιπόν, ο Παυλόπουλος, γιατί υπέγραψε την συμφωνία του Τσίπρα με τον Ζάεφ, αφήνοντας τους σλάβους να ονομάζονται "Μακεδόνες". Όσο για το μηχανάκι της απομείωσης της προσωπικότητάς του το έβαλε ο ίδιος μπροστά. Κι ας τριγυρνά παντού στην Ελλάδα φορώντας το προσωπείο του πατριώτη. 

Αλλά, βρε Λακόπουλε, αθάνατος ο Παυλόπουλος; Θα τρελαθούμε σ΄ αυτήν την χώρα, θα τρελαθούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου