Γίνε ήρωας: Πώς Pfizer και Marvel προωθούν με ψηφιακό κόμικ τα εμβόλια


10/10/2022

Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να προωθούνται με κάθε τρόπο και μέσο τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού, χωρίς να δίνεται σημασία έστω στις πιθανές παρενέργειες που κάθε χημικό φάρμακο μπορεί να έχει;

Αυτός ο προβληματισμός και ακόμα περισσότερο οι ίδιες οι παρενέργειες αποσιωπούνται, καθώς φαίνεται, για το καλό της ανθρωπότητας!..

Η φαρμακοβιομηχανία Pfizer σε συνεργασία με την εταιρεία κόμικς Marvel έχουν δημιουργήσει ένα ψηφιακό κόμικ με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προώθηση των εμβολίων, ιδιαίτερα ενόψει του χειμώνα και της νέας δόσης που πρέπει να επιβληθεί στους κοινούς θνητούς. 

Το σύνθημά τους είναι, Γίνε κι εσύ ένα ήρωας της καθημερινότητας! 

Ελπίζουμε, τόνισαν την εβδομάδα που μας πέρασε, οι άνθρωποι της Pfizer, ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα διασκεδάσουν διαβάζοντας αυτό το κόμικ... Και βέβαια, στην συνέχεια, θα πάνε να εμβολιαστούν, γιατί σκοπός (της Pfizer) είναι η προστασία της παγκόσμιας κοινότητας.

 Ο τίτλος του νέου αυτού κόμικ είναι "Everyday Heroes", και μέσω αυτής της διαφημιστικής εκστρατείας η φαρμακοβιομηχανία Pfizer ζητά να παγιωθεί και πάλι παγκοσμίως, η αναγκαιότητα για την νέα αναμνηστική δόση του εμβολίου της, μια και μέχρι σήμερα δεν είναι πολλοί αυτοί που πείστηκαν να εμβολιαστούν ξανά.

 Σελίδα 2 του ψηφιακού κόμικ:

 

Επίσης, η Pfizer δηλώνει χαρούμενη και περήφανη για την συνεργασία της με την Marvel, γιατί η τελευταία έχει ρίζες στον παγκόσμιο πολιτισμό κι έτσι μπορεί να υπενθυμίσει μέσω του κόμικ στους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν για να προστατευτούν από τον κορωνα-ιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου