Ο Διδυμοτείχου Δαμασκηνός αγκαλιάζει τους Σκοπιανούς κι αδιαφορεί αν μιλούν τα "μακεδονικά"


 10/11/2022

Είναι και εθνικοί προδότες. Και άλλο μιαρό συλλείτουργο του Διδυμοτείχου με ψευτομακεδόνα της νατοϊκής ψευδοεκκλησίας των Σκοπίων. ΑΝΑΞΙΟΣ.

Περιπτωσάρα ο Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, βαρύ τριαξονικό για όλες τις δουλειές με συνείδηση μπετόν αρμέ. Συλλειτούργησε με τον Ντουμένκο, μετά συλλειτούργησε με έναν Ναούμ στα Σκόπια και τώρα τον κουβάλησε και στην Ορεστιάδα. 

Σημειωτέον δεν ανάφερε στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως ποιας «εκκλησίας» είναι. 

Δείτε τί ωραία που τα γράφουν και πως δουλεύουνε τον κόσμο… για την εορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και πασών των επουρανίων και Ασωμάτων Δυνάμεων! για την θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχου Μιχαήλ! για την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος! Πω! Πω! Πω! Αυτοί που τα είχανε καταχωνιάσει όλα και δεν πιστεύουνε σε τίποτε τώρα τα ξαναθυμήθηκαν.  

Μίλησε δε για «ενότητα της εκκλησίας, αδιάκριτως εθνικότητος, γλώσσας και φυλής» στους εθνοφυλετιστές ψευτομακεδόνες ο προπαγανδιστής σκανδαλοποιός υπηρέτης των αμερικανών. Οσφριστείτε το ψεύδος του κάθε κυττάρου τους. Ξυπνάτε επιτέλους εσείς που πάτε και τους προσκυνάτε το χέρι – ἀλλοτρίῳ δὲ οὐ μὴ ἀκολουθήσωσιν, ἀλλὰ φεύξονται ἀπ᾿ αὐτοῦ, ὅτι οὐκ οἴδασι τῶν ἀλλοτρίων τὴν φωνήν.

 Συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου