Σαν σήμερα ήτανε η κηδεία του λεβέντη μας, του Κωνσταντίνου Κατσίφα! Η πολιτεία προσπαθεί να τον αφανίσει...

8/11/2022

Σαν σήμερα, την όγδοη ημέρα του Νοέμβρη, το 2018, κηδεύτηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας στο αγαπημένο του χωριό Βουλιαράτες.

Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν εκεί για να πουν το στερνό αντίο στον Κωνσταντίνο μας. Τον δολοφόνησαν ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι Αλβανοί, τους οποίους η ελληνική πολιτεία με την προηγούμενη αλλά και την τωρινή κυβέρνηση δεν οδήγησε στην δικαιοσύνη. Αντίθετα, αναπτύσσονται μεταξύ των δύο χωρών συνεργασίες, ενώ η δολοφονία του Έλληνα καλύπτεται ύπουλα και μοχθηρά... 

Το έγκλημα του Κατσίφα, για το οποίο τον σκότωσαν οι Αλβανοί, ήταν η αγάπη του για την Σημαία και την Ελλάδα! 

Γιατί λοιπόν να τιμήσει την μνήμη του, γιατί να δώσει το όνομά του σε δρόμους, γιατί να του κάνει άγαλμα η πολιτεία, αφού οι εκπρόσωποί της δεν τιμούν ούτε την Σημαία ούτε την Ιστορία της Ελλάδος; 

Η πολιτεία προσπαθεί να τον αφανίσει, να μην μιλά κανείς για τον Κατσίφα και το θάρρος του, για την λεβεντιά του... Και ελπίζει πως η δική της σιωπή, θα φέρει και τον οριστικό θάνατο του παλικαριού. 

Ωστόσο, την ιστορία του έθνους μας την έσωσε ανά τους αιώνες ο ελληνικός λαός! Από στόμα σε στόμα, από σπίτι σε σπίτι, από χωριό σε πόλη, μέσα από στίχους του καημού και της περηφάνιας, έτσι θα τιμηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, όπως και τόσοι άλλοι ήρωες της πατρίδας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου