Πώς μπορεί μια "μάνα" να σκοτώσει το παιδί της και να το πετάξει στα σκουπίδια;

22/01/2022

Είναι από αυτές τις τραγικές ιστορίες που δεν μπορεί να πιστέψει ο άνθρωπος, και όμως είναι η τραγική πραγματικότητα. Μία "μάνα" σκότωσε το 20 μηνών αγοράκι της και το πέταξε στα σκουπίδια. 

Στην πολιτεία Γεωργία των ΗΠΑ, στις 5 Οκτωβρίου 2022, η Leilani Simon δήλωσε στις αρχές ότι ο 20 μηνών γιος της, ο Quinton εξαφανίστηκε από το σπίτι τους, τις πρωινές ώρες. Κατηγόρησε ευθέως τον βιολογικό πατέρα του παιδιού για απαγωγή. Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες για να βρεθεί το αγοράκι. 

Τελικά αποδείχθηκε ότι ο βιολογικός πατέρας είχε ακλόνητο άλλοθι, ενώ παράλληλα οι αρχές ερευνούσαν την ζωή της μητέρας και το δικό της άλλοθι. Και, ολοένα και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονταν εις βάρος της. 

Για εβδομάδες, με πείσμα και επιμονή, οι αστυνομικοί έψαχναν το αγοράκι, ελπίζοντας να το βρουν ζωντανό. Δυστυχώς, σε μία χωματερή, βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα, και ο χειρότερος φόβος τους έβγαινε αληθινός. 

Χτενίζοντας σχολαστικά περισσότερους από 544 τόνους σκουπιδιών, επί 30 ημέρες, κατάφεραν εν τέλει οι αρχές να βρουν τον μικρό Quinto. Ή ό,τι είχε απομείνει από αυτόν. Και συνέλαβαν την "μάνα"-τέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου